Βλέπεις κι εσύ το μονόπετρο στο χέρι της διάσημης τραγουδίστριας;

Βλέπεις κι εσύ το μονόπετρο στο χέρι της διάσημης τραγουδίστριας;

Έχουμε γάμο στην ελληνική showbiz;

Είναι νέα, όμορφη, έχει κορμάρα, και το τελευταίο διάστημα όλοι έχουν αρχίσει να μιλούν για εκείνη. Περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της στα ελληνικά νησιά, κι εμείς δεν σταματάμε λεπτό να χαζεύουμε τις φωτογραφίες της στο Instagram account της, όπου φορώντας το μπικίνι της βλέπουμε τις φανταστικές αναλογίες της. Στο Instagram της όμως, εκτός απο το καλλίγραμμο κορμί της, είδαμε και τη φωτογραφία αυτή που βλέπεις με το χέρι της και το τεράστιο δαχτυλίδι που φορά.

Και όπως αντιλαμβάνεσαι, το μυαλό μας πήγε μόνο σε ένα πράγμα, και στοιχηματίζουμε πως κι εσύ αυτό θα σκεφτόσουν. Θεωρείς κι εσύ πως αυτό που φοράει η νεαρή καλλίγραμμη τραγουδίστρια είναι μονόπετρο ή έστω κάποια μορφή τέτοιου δαχτυλιδιού; Ξέρουμε πως με τον σύντροφό της είναι φουλ ερωτευμένη και όπως καταλαβαίνεις δεν αμφισβητούμε καθόλου την περίπτωση να της έχει γίνει πράγματι κάποια πρόταση γάμου. Η νεαρή τραγουδίστρια ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και stories με τον αγαπημένο της, οπότε πιστεύουμε πως όλα είναι πιθανά. Στην ελληνική showbiz άλλωστε οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ.

Καθισμένη στην παραλία με το κοκτέιλ της, η Κόνι Μεταξά φωτογραφίζει το χέρι της και πιθανολογούμε πως αυτό που θέλει να μας δείξει δεν είναι το ρόφημα της, αλλά το δαχτυλίδι που βλέπουμε στο χέρι της, το οποίο όσο να πεις μοιάζει αρκετά με μονόπετρο. Μήπως η νεαρή τραγουδίστρια, εμμέσως πλην σαφώς πάντα προσπαθεί κάτι να μας πει με την φωτογραφία της αυτή;

Κόνι Μεταξά τι μας κρύβεις;