Έρρικα Πρεζεράκου: «Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα»

Η πρώην αθλήτρια αναφέρει: «Είχα εφιάλτες. Προσπαθώ να το ξεχάσω».

Το ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου ήταν κάτι που συγκλόνισε τον πανελλήνιο. Οι διακοπές της πρώην αθλήτριας στην Κύθνο έληξαν με έναν από τους χειρότερους τρόπους καθώς μετά την πτώση της από το σκάφος και το ατύχημα που είχε έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η ίδια λίγες ημέρες αργότερα, έχοντας πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα on time για την περιπέτεια αυτή της υγείας της.

«Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από τον καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα. Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω» αναφέρει η Έρρικα Πρεζεράκου προκαλώντας συγκίνηση ακόμη και τώρα.



Επίσης, η πρώην αθλήτρια θέλει να ξεκαθαρίσει και το τι συνέβαινε με τον οδηγό του σκάφους καθώς είχε γίνει γνωστό πως ήταν ο σύντροφός της.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν οδηγούσε ο Τίτος το σκάφος γιατί όλοι οι άνθρωποι μάθανε ότι οδηγούσε ο Τίτος Καταλαγαριανάκης. Δεν οδηγούσε εκείνος. Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, που είναι πολύ χαμηλός. Οι άνθρωποι που μου έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω αλλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με έσωσαν όπως και τον γιατρό μου, Σαράντη Σπυρίδωνος που έφυγε από τις διακοπές του και ήρθε να με σώσει. Έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που δε γνωριζόμασταν και με έκαναν να κλαίω. Δεν το πίστευα τι μου έγραφαν. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου προσωπικά τους φίλους που μου στάθηκαν σαν οικογένεια».

Όσο για εκείνη την ημέρα αναφέρει το εξής:

«Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δε με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά».