Πάχυνε η Αθηνά Οικονομάκου στις διακοπές ή όχι; Δες τη νέα της φωτογραφία

Πάχυνε η Αθηνά Οικονομάκου στις διακοπές ή όχι; Δες τη νέα της φωτογραφία

Είναι πολύ καλή στο θαλάσσιο αυτό σπορ

Η Αθηνά Οικονομάκου φέτος έκανε τελείως διαφορετικές διακοπές από αυτές που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι αυτό δεν είχε Μύκονο και Σαντορίνη, είχε διακοπές στο Γύθειο από όπου και κατάγεται, με τον σύζυγο και τον γιο της Μάξιμο, είχε μερικές μέρες στην Κύθνο με την κολλητή και κουμπάρα της Νικόλ Παναγιώτου, και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στα Κύθηρα όπου απολαμβάνει το υπόλοιπο του καλοκαιριού της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Μέσα από τα stories της στο Instagram βλέπουμε τις ομορφιές του νησιού, αλλά και πόσο φανταστικά περνάει με τον σύζυγό της, και δεν θα σου το κρύψουμε, ζηλέψαμε λίγο. Και ζηλέψαμε γιατί σκεφτόμαστε πως η δική μας άδεια ολοκληρώθηκε και πλέον επιστρέφουμε στην κανονικότητα της καθημερινότητάς μας. Τα stories είναι πραγματικά ένα κι ένα, όμως θα είμαστε μαζί σου ειλικρινείς. Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν οι γυμναστικές επιδείξεις της ηθοποιού.

Και εξηγούμαστε ευθύς αμέσως. Αν έριξες εχθές ή και σήμερα μια ματιά στο Instagram account της Αθηνάς Οικονομάκου, θα είδες πως η ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμαστεί στο sup και τα πήγε περίφημα. Η όμορφη 34χρονη ανέβασε μερικά stories στα οποία κάνει sup και αυτό που μας κέντρισε την προσοχή δεν ήταν άλλο από το καλλίγραμμο κορμί της. Χωρίς κανένα φίλτρο, ρετούς ή επεξεργασία, η Αθηνά μας έδειξε το σώμα της –για ακόμη μια φορά- και η εικόνα μας ενθουσίασε απίστευτα.



Η 34χρονη έχει φτιάξει από την καραντίνα ένα υπέροχο κορμί και αυτό το απολαμβάνουμε περίπου δύο μήνες τώρα κάθε φορά που ανεβάζει story στο account της φορώντας τα hot μαγιό της. Και στο ερώτημα αν πάχυνε ή όχι στις φετινές της διακοπές, απαντάμε «Όχι» καθώς όπως βλέπεις βρίσκει τρόπους για να κρατιέται σε φόρμα.

Δες τη να κάνει sup και θα καταλάβεις για ποιο υπερκαλλίγραμμο κορμί μιλάμε τόση ώρα. Η Αθηνά πάντως για πρώτη επαφή με το «άθλημα» τα πήγε άψογα.