Καινούργιου: Η φωτό με το sexy outfit και το σχόλιο του συντρόφου της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καινούργιου: Η φωτό με το sexy outfit και το σχόλιο του συντρόφου της

Εσύ το παρατήρησες;

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει τον τελευταίο χρόνο η Κατερίνα Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη. Μάλιστα πριν από μερικού μήνες (την Κυριακή του Πάσχα συγκεκριμένα) η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram account της και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, κάνοντας χαμό στα social media. Η ξανθιά παρουσιάστρια περνά φανταστικά και το δείχνει συνεχώς με όποιον τρόπο μπορεί μέσα από τα accounts της στα social.

Και μπορεί να έχουμε αρκετό καιρό να δούμε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, είχαμε όμως σχόλιο του Φίλιππου στο account της αγαπημένης του κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε εκείνη μερικές ώρες πριν. Δεν είναι μαζί στη φωτό (για να τον έχει tag-αρει) ούτε η παρουσιάστρια ποζάρει με κάποιο sexy μαγιό. Η Κατερίνα ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της φορώντας ένα πολύ ωραίο και sexy θα λέγαμε outfit, το οποίο προορίζεται για κάποιο giveaway και φυσικά ο αγαπημένος της δεν γινόταν να μην σχολιάσει.

Η σχέση τους μετρά περίπου ενάμιση χρόνο και οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στα social media. Και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνουν, όμως κάτι τέτοια σχόλια δεν ξεφεύγουν από τα ραντάρ μας.

Ο Φίλιππος δεν λέει πολλά λόγια (μιλάει με πράξεις ελπίζουμε) και γι’ αυτό το σχόλιό του ήταν απλό και περιεκτικό. Ένα emoji με μια λάμψη που υποδηλώνει προφανώς πως η αγαπημένη του λάμπει άφησε ο Φίλιππος στη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου κι εκείνη απάντησε με 3 καρδιές.

Δες τη φωτογραφία της και τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί.