Μαρία Ελένη Λυκουρέζου & Ζένια Μπονάτσου: Οι χοροί τους σε beach bar στη Μύκονο

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου & Ζένια Μπονάτσου: Οι χοροί τους σε beach bar στη Μύκονο

Θεία και ανιψιά χόρεψαν στην παραλία λίγο πριν αποχωρήσουν από τη Μύκονο.

Πριν από τρία χρόνια, ο κόσμος αποχαιρέτισε μία για πάντα τη Ζωή Λάσκαρη. Ο θάνατός της ήταν και η αφορμή για να ξεσπάσει μία μεγάλη κόντρα μεταξύ της οικογένειας και πιο συγκεκριμένη μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου. Η Ζένια Μπονάτσου υπερασπίστηκε τη μαμά της και δε δίστασε να κατηγορήσει την θεία της on camera για διάφορες συμπεριφορές που είχε. Και κάπου εκεί η κόντρα τους είδε το φως της δημοσιότητας.



Μέχρι πριν από λίγα 24ωρα πιστεύαμε πως οι οικογενειακές σχέσεις περνούσαν κρίση, μα όπως φαίνεται θεία και ανιψιά τα έχουν ξαναβρεί. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βρίσκεται στη Μύκονο όπου και εργάζεται η Ζένια και οι βραδινές τους έξοδοι δεν έχουν σταματημό. Μέχρι τις 00.00 πάντα, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζουμε το νησί βρίσκεται σε αυστηρό lock down.

Το νέο βίντεο που είδαμε στο ig account της Ζένιας μας έπεισε πως οι δυο τους πλέον διατηρούν άριστες σχέσεις. Χόρευαν μαζί σε γνωστό beach bar του νησιού και διασκέδαζαν. Φορούσαν ακόμα τα μαγιό τους και έδειχναν να απολαμβάνουν τα βράδια στη Μύκονο.



Η Ζένια μάλιστα γράφει στο βίντεο ''last day'' αφού από σήμερα τα μέτρα στο νησί γίνονται ακόμα πιο αυστηρά λόγω covid 19 οπότε και μάλλον η Μαρία Ελένη αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα.