Kim Kardashian: Πόσο πληρώνεται για κάθε post στο Instagram της (2020);

Νατάσσα Σχοινά
Kim Kardashian: Πόσο πληρώνεται για κάθε post στο Instagram της (2020);

Μια ταραχή σου δημιουργείται με τον αριθμό...

Η παρακολούθηση των ριάλιτι έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια. Τη δεκαετία που διανύουμε, πάντως, δημιουργούνται διαρκώς νέα που μπορεί να δείξουν πρώην να συναντιούνται ξανά στο ίδιο σπίτι, ζευγάρια που ψάχνουν την αληθινή αγάπη -ή τα αληθινά χρήματα, debatable για κάποιους- αλλά όλα αυτά και ακόμα περισσότερα αισθάνεσαι ότι έχουν έναν κοινό παρονομαστή: τις Kardashians.

Όταν στις 14 Οκτωβρίου του 2007 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της διάσημης παραγωγής του E! Entertainment, άνοιξε έναν ολόκληρο κύκλο οικογενειακού δράματος, τσακωμών, ερώτων, σκανδάλων και ό,τι άλλο περιλαμβάνεται σε κάθε επεισόδιο. Με τούτα και μ’ εκείνα, τα μέλη των Kardashians απέκτησαν μεγάλο κοινό, με τον κάθε ένα να έχει και μία αγαπημένη.




Η Kim Kardashian θα μπορούσαμε να πούμε ότι ηγείται σε αυτό το κομμάτι ή τουλάχιστον αυτό συνέβαινε πριν αρχίσει να έχει την ανοδική της πορεία η μικρή αδερφή, Kylie Jenner. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει φτάσει πια τους 185 εκατομμύρια followers, οπότε εύκολα καταλαβαίνουμε και το ποσό που χρεώνει κάποιον για να βρεθεί με κάποιον τρόπο σε μία από τις αναρτήσεις της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Hopper για το 2020, η Kim χρεώνει 858.000 δολάρια τον κάθε υποψήφιο πελάτη που θα της κάνει κρούση για να βρεθεί στο προφίλ της. Οι τραπεζικοί της λογαριασμοί σίγουρα θα ασφυκτιούν...