Ελένη Μενεγάκη: Οι #tb φωτό με το ροζ μπικίνι της έγιναν viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ελένη Μενεγάκη: Οι #tb φωτό με το ροζ μπικίνι της έγιναν viral

7 χρόνια μετά και είναι ίδια και κούκλα

 

Τι και αν σήμερα είναι Παρασκευή και το hashtag ονομάζεται «throwback Thursday»; Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη διαφορά για ακόμη μια φορά και ανέβασε το πιο major ίσως throwback που έχουμε δει στο προφίλ της τα τελευταία χρόνια. «Throwback Friday» λοιπόν σήμερα για την παρουσιάστρια, η οποία επέλεξε να «ρίξει» το Instagram ποστάροντας δύο φωτογραφίες της στις οποίες φορά ροζ μπικίνι και κάνει ηλιοθεραπεία σε μια φανταστική παραλία.

Αν δεν το παρατήρησες να σου πούμε πως οι φωτογραφίες αυτές έχουν ηλικία 7 χρόνων, μιας κι έχουν τραβηχτεί το 2013. Ναι, φαίνεται τόσο περίεργο και μακρινό πια το 2013, όμως η Ελένη Μενεγάκη είναι ίδια και απαράλλαχτη. Το ίδιο κορμάρα, το ίδιο κούκλα και λαμπερή και ένα σώμα πραγματικά απίστευτο.

Εκείνο το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη το πέρασε στην Κρήτη και οι φωτογραφίες που ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο Instagram account της, είναι τραβηγμένες σε παραλία του νησιού. Φορώντας το ροζ μπικίνι της και έχοντας μόλις βγει από τη θάλασσα, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και οι φωτογραφίες της έγιναν viral σε χρόνο dt. Στη δεύτερη φωτογραφία που είναι κάπως πιο κοντινή πάντως και βλέπουμε το πρόσωπό της, ομολογούμε πραγματικά πως η παρουσιάστρια είναι σήμερα ολόιδια.

Σαν να μην πέρασε χρόνος από πάνω της, σαν να τραβήχτηκαν μόλις εχθές αυτές οι super hot και sexy φωτογραφίες. Αν δεν τις είδες δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί. Μπράβο της πάντως γιατί είναι πραγματικά μια κούκλα.