10 πασίγνωστα ζευγάρια celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά από όλους

Νατάσσα Σχοινά
10 πασίγνωστα ζευγάρια celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά από όλους

Οι σταρς που κράτησαν το μεγάλο γεγονός μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι celebrities βρίσκονται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας. Άσχετα με τον τομέα στον οποίο ανήκει κάποιος, άπαξ κι έχει δημιουργήσει κοινό, αυτό θα θέλει να τον ακολουθεί παντού σε κάθε του βήμα. Ειδικά όταν έχει να κάνει με τα προσωπικά του. Πρόκειται, βέβαια, για ένα debate το αν τελικά πρέπει να ασχολούνται με αυτό το κομμάτι ή όχι, αλλά οι σταρς γνωρίζουν ότι, όταν πρόκειται να εκτεθούν, θα το κάνουν συνολικά, σε κάθε φάσμα της ζωής τους.

Άλλοι διάσημοι είναι πιο άνετοι να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή και άλλοι προσπαθούν να διαφυλάξουν ό,τι μπορούν για τους ίδιους και τα δικά τους πρόσωπα. Ακόμα κι οι τελευταίοι, όμως, δεν είναι ότι τα καταφέρνουν πάντα, αφού, δεδομένου ότι όλοι τους γνωρίζουν, έχουν τον νου τους για νεότερα και από άλλες πηγές.

Οι γάμοι είναι γεγονότα πολύ μεγάλα που σίγουρα -αν δεν το έχει πει κάποιο ζευγάρι από μόνο του- θα μαθευτούν με έμμεσο τρόπο. Κάποια ζευγάρια, ωστόσο, έχουν καταφέρει να παρατείνουν τα αποκαλυπτήρια για μετά τη διεκπεραίωση του event και, μάλιστα, celebrities που δε θα σου πήγαινε το μυαλό ότι θα μπορούσαν να το κάνουν, με τόσους ανθρώπους να αποζητούν τα νέα τους.

Στην gallery, θα βρεις 10 πασίγνωστα celeb couples που κράτησαν κρυφό τον γάμο τους, τουλάχιστον μέχρι να περάσει η μεγάλη μέρα.