Θα βρεις τον δάσκαλό σου: Δες πώς είναι σήμερα η Λάρα της Μαρίζας

Θα βρεις τον δάσκαλό σου: Δες πώς είναι σήμερα η Λάρα της Μαρίζας

Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε.

Το Θα βρεις τον δάσκαλό σου είναι από τις σειρές που όλοι θυμόμαστε λίγο ή πολύ. Όταν πρωτοπαίχτηκε στην τηλεόραση το 2005, κέρδισε κατευθείαν το κοινό. Διηγήθηκε την ιστορία της Μαρίζας Πασπάστη, μαθήτριας του Λυκείου, που ερωτεύτηκε τον δάσκαλό της, Θάνο Ποντίκη. Μέσα σε όλο τον χαμό που δημιουργήθηκε μεταξύ τους μέχρι να καταλήξουν μαζί, γνωρίσαμε και προσωπικότητες που πολλές φορές ξεπερνούσαν μέχρι και τους βασικούς χαρακτήρες.

Μιας που ξαναπαίζονται τα επεισόδια στην τηλεόραση και μας ξαναήρθαν στο μυαλό αυτές οι προσωπικότητες, θυμηθήκαμε την αγαπημένη Λάρα που είχε έναν χαρακτήρα και ένα attitude καθαρό «έπος». Δεν είναι λίγες οι σκηνές που γελάσαμε μαζί της ή που την αναζητούσαμε για να εμφανιστεί στη σκηνή και να πάρει τα ηνία με τον δικό της μοναδικό τρόπο.




Τον χαρακτήρα υποδύθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός Έρση Μαλικένζου, την οποία το κοινό έχει απολαύσει και σε άλλες πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές, όπως Κόκκινος Κύκλος, 10η Εντολή και Μαύρα Μεσάνυχτα.

Από την αγαπημένη σειρά, έχει περάσει πάνω από δεκαετία και η 80χρονη πια ηθοποιός αναμενόμενα έχει αλλάξει αρκετά με το πέρας του χρόνου, αλλά παραμένει υπέροχη και αξιολάτρευτη.

Δες στη συνέχεια τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μερικούς μήνες πριν.