Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της που μας έδειξε το πραγματικό της σώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της που μας έδειξε το πραγματικό της σώμα

Το επιφώνημα «wow» ίσως είναι λίγο για να το περιγράψει

Τη Βίκυ Καγιά τη γνωρίζεις καλά, και σε λίγο καιρό θα τη βλέπεις και πάλι στην οθόνη σου μέσα από το Greece’s Next Top Model που επιστρέφει (και ανυπομονούμε). Η Βίκυ Καγιά είναι μία πολύ cool μαμά, και για μαμά δύο παιδιών το κορμί της απλά είναι απίστευτο. Πόσες φορές άλλωστε την έχουμε δει με μαγιό τους τελευταίους μήνες; Είτε με μπικίνι, είτε με ολόσωμο, η παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το δεις και να το καταλάβεις.

Η φωτογραφία όμως που ανέβασε εχθές στο Instagram account της μας έδειξε το πραγματικό της κορμί. Και ναι καλά φαντάζεσαι, δεν περιγράφεται με λόγια. Τα ψηλά καλλίγραμμα πόδια της μας άφησαν άφωνες και η φωτογραφία της αυτή συγκαταλέγεται στις top της για το 2020.

Η 42χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο φόρεμα με ένα hot σκίσιμο μπροστά από το παράθυρο ενός παλιού κλασσικού σπιτιού και δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε το κορμί της. Το σίγουρο πάντως είναι πως φαίνεται ακόμη πιο ψηλή από ότι είναι και γι’ αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα η γωνία λήψης της φωτογραφίας.

Από το λίγο που ξεχωρίζουμε πάντως δεν φαίνεται να έχει υποστεί επεξεργασία η φωτογραφία, και αυτό μας αρέσει ακόμη πιο πολύ γιατί βλέπουμε το κορμί της όπως πραγματικά είναι, χωρίς κανένα ρετουσάρισμα.