Η Ειρήνη Καζαριάν φόρεσε το πιο στιλάτο μαγιό πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Η Ειρήνη Καζαριάν φόρεσε το πιο στιλάτο μαγιό πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Το μοντέλο σε μία super sexy εμφάνιση.

Ναι, ναι, ξέρουμε. Ούτε κι εμείς θέλουμε να το παραδεχτούμε, αλλά δεν έχει μείνει πολύς καιρός για να τελειώσει το καλοκαίρι. Περάσαμε -και περνάμε- δύσκολα όλο αυτό το διάστημα με την άφιξη του κορονοϊού στις ζωές μας, γιατί προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα -τις μάσκες, τις συνεχείς απολυμάνσεις, τις αποστάσεις από δικούς μας ανθρώπους-.

Οπότε, και το καλοκαίρι πέρασε έχοντάς τα στο μυαλό. Εκ των πραγμάτων, εφόσον αυτό έπρεπε να γίνει. Και μαζί με την απαραίτητη προσοχή, φορέσαμε τα μαγιό μας, κάναμε τα μπάνια μας στη θάλασσα και απολαύσαμε τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους.

Το ίδιο ακριβώς έκαναν και οι αγαπημένοι μας διάσημοι, που όλους αυτούς τους μήνες ανέβαζαν διαρκώς φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram από τις εξορμήσεις τους στις παραλίες και εντυπωσίαζαν το Instagram με το θέαμα.




Η Ειρήνη Καζαριάν είναι ένα κορίτσι που μάθαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και που έκτοτε βρίσκεται με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα. Αυτός ο λόγος είναι συνήθως οι άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες που γεμίζουν το προφίλ της με likes και σχόλια, όπως αυτή που ανέβασε χτες.

Σε αυτήν τη λήψη, το μοντέλο ποζάρει με το πιο στιλάτο μαγιό, λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, και μας αφήνει όλους άφωνους τόσο με το σχέδιο όσο και με το κορμί της. Η λήψη ξεπέρασε τα 30 χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία μέρα.

Δες τη στη συνέχεια.