Ο Άκης Πετρετζίκης δείχνει το καλογυμνασμένο του κορμί δίπλα στην πισίνα

Ο Άκης Πετρετζίκης δείχνει το καλογυμνασμένο του κορμί δίπλα στην πισίνα

Ο σεφ έκανε το Insta να χάσει -ή να βρει- τα λόγια του.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι το πρόσωπο που όλοι θέλουν να βλέπουν τα τελευταία χρόνια. Πηγαίνοντας στο πρώτο MasterChef, σίγουρα δε θα μπορούσε να περάσει από το μυαλό του η τεράστια επιτυχία που θα είχε στη συνέχεια. Είναι ένα πράγμα να βγαίνεις νικητής σε ένα ριάλιτι μαγειρικής κι ένα εντελώς διαφορετικό να βρίσκεσαι τακτικά στην τηλεόραση, να έχεις δικά σου εστιατόρια κι ο κόσμος να ψάχνει τις συνταγές σου για να μαγειρέψει.

Ο σεφ τα κατάφερε, λοιπόν, περίφημα στο συγκεκριμένο κομμάτι και, τη στιγμή που μιλάμε, είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ της χώρας. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό, αφού πρόκειται και για ένα πολύ ωραίο παιδί που γράφει εξαιρετικά στον φακό.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θα δεις αρκετές φωτογραφίες με τον ίδιο, ωστόσο, η ανάρτηση που έκανε πρόσφατα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες. Γιατί; Γιατί ο Άκης είπε να βάλει μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν το καλογυμνασμένο του κορμί δίπλα σε μία πισίνα.

Οι followers του στο Instagram, μόλις είδαν το θέαμα, ενθουσιάστηκαν και άρχισαν κατευθείαν τα σχόλια που εκθείαζαν την εξωτερική του εμφάνιση και τη γυμναστική που προφανώς έχει κάνει για να έχει σήμερα ένα τέτοιο σώμα.

Δες στη συνέχεια τις φωτογραφίες που ανέβασε.