Meghan Markle: Δεν πάει ο νους σου τι δώρο έκανε στον πρίγκιπα William

Meghan Markle: Δεν πάει ο νους σου τι δώρο έκανε στον πρίγκιπα William

Μία περίεργη και αστεία σκέψη για να σπάσει ο πάγος.

Η βασιλική οικογένεια είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο από μόνη της. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο των γεγονότων και απασχολεί την επικαιρότητα διαρκώς με τα κατορθώματα των μελών της έχει πια γίνει ένα από τα βασικά θέματα της showbiz. Παλιά, βέβαια, δεν υπήρχαν τα social media για να γίνεται ο σημερινός χαμός, όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν το άτομο που κυνηγούσαν οι παπαράτσι της εποχής.

Με τη νέα γενιά των royals, ωστόσο, και την άφιξη της τεχνολογίας, τα παιδιά της πριγκίπισσας Diana ήταν αυτά που έμελλε να συνεχίσουν και να απογειώσουν το όλο concept της βασιλικής οικογένειας. Φτάνοντας, ειδικά, στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, αφού ο κόσμος βρίσκεται σε έναν παροξυσμό για να μαθαίνει κάθε νέο τους.




Στους royals, εύκολα δεν μπαίνεις. Πρέπει να περάσεις μέσα από μία διαδικασία με πρωτόκολλα και -ας μην κρυβόμαστε- από την έγκριση της βασίλισσας. Για τη Meghan, πολλά είχαν ακουστεί, αλλά, τελικά, αυτό που είχε σημασία είναι ότι ο Harry τη λατρεύει.

Κι εκείνη, όποτε την έχουμε δει, έχει ένα βλέμμα στον σύζυγό της που δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της και με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να του το δείξει. Μία συγκεκριμένη φορά, όμως, υπό το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, είπε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο -και αστείο- δώρο στον αδερφό του, William, στα πλαίσια της σύσφιξης της σχέσης τους. Τι είναι αυτό: Ένα κουτάλι που είχε χαραγμένο πάνω του «cereal killer».

Ωραία κίνηση για το καλό, πάντως. Δε νομίζεις;