Η Demy είχε γενέθλια: Η σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Η Demy είχε γενέθλια: Η σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Το τρυφερό τους φιλί.

Η Demy ανήκει στα πολύ φρέσκα κορίτσια της εγχώριας showbiz. Όταν πριν μερικά χρόνια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον χώρο της μουσικής, η επιτυχία ήρθε γρήγορα γιατί ήταν μία τραγουδίστρια που έφερνε το πιο μοντέρνο στιλ πάνω σε μία υπέροχη φωνή. Ο καιρός, όμως, πέρασε και η σταρ έκλεισε πια τα 28 της χρόνια.

Σίγουρα δεν ανήκει στις διάσημες που τους αρέσει να διαφημίζουν την προσωπική τους ζωή. Για την ακρίβεια, το ακριβώς αντίθετο. Όσο περνάει από το χέρι της, τα αδιάκριτα βλέμματα μένουν μακριά από αυτήν και δείχνει στον κόσμο μόνο ό,τι εκείνη θέλει.

Χτες, όμως, ήταν μία από αυτές τις φορές. Η Demy, τα τελευταία τρία χρόνια, βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Εκεί που δεν το περιμέναμε, όμως, η τραγουδίστρια έκανε ένα story, στο οποίο βρίσκεται μπροστά στην τούρτα της μαζί με τον καλό της και του δίνει ένα τρυφερό φιλί. Λίγο που τους βλέπεις, καταλαβαίνεις πόσο καλά είναι μαζί, αφού και οι δύο βγάζουν μία ηρεμία ο ένας στην παρουσία του άλλου.

«Η ευχή μου έγινε πραγματικότητα», έγραψε στο story η Demy με αφορμή τα γενέθλιά της και ενθουσίασε τους 260 χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Δες στη συνέχεια.