Κέισι του GNTM: Η πασαρέλα στη μέση του δρόμου με hot outfit

Κέισι του GNTM: Η πασαρέλα στη μέση του δρόμου με hot outfit

Ήταν ένα από τα πιο σέξι κορίτσια του παιχνιδιού.

Μέσα από το Greece’s Next Top Model γνωρίσαμε πολλά κορίτσια. Μοντέλα που μέχρι τότε δε γνωρίζαμε και μάθαμε με τις φωτογραφήσεις που έκαναν για χάρη των κριτών αλλά και με τις μεταξύ τους σχέσεις. Άλλωστε, σε ένα ριάλιτι, όπου έχουν συγκεντρωθεί τόσοι άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους, οι κόντρες και οι αψιμαχίες δύσκολα θα λείπουν. Είναι μέσα στο πρόγραμμα, γι’ αυτό και τα νούμερα ανέβαιναν κατακόρυφα.

Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, μπορεί να μην έχουν μείνει όλα τα κορίτσια στη showbiz, αλλά είναι μερικά που ο φακός φαίνεται τα λατρεύει. Έχουν και την ομορφιά και το attitude που χρειάζεται για να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα και να συνεχίσουν να αποτελούν hot θέμα.

Η Κέισι Μίζιου, για παράδειγμα, φίλη της Άννας Μαρίας Ηλιάδου, είναι μία από αυτές τις παίκτριες. Ήδη μέσα από το παιχνίδι όλοι της έλεγαν πόσο σέξι κορίτσι είναι από τη φύση της και, βγαίνοντας έξω, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram συνέχισε σε αυτήν τη διάθεση.

Την έχουμε δει να ποζάρει με τις απίστευτες αναλογίες της με μαγιό και έχουμε μείνει άφωνες, αλλά, τώρα, η μελαχρινή καλλονή έκανε ένα story, στο οποίο φαίνεται να κάνει δική της πασαρέλα στον δρόμο με το πιο hot outfit.

Δες τη στη συνέχεια.