Κατερίνα Καινούργιου: Βρήκε το τέλειο φόρεμα για τις πιο στιλάτες βόλτες

Κατερίνα Καινούργιου: Βρήκε το τέλειο φόρεμα για τις πιο στιλάτες βόλτες

Είτε στο νησί είτε στην πόλη, αυτό το σχέδιο θα το λατρέψεις.

Τι κι αν είναι 23 Αυγούστου, εμείς δεν είμαστε ακόμη σε φάση να αποδεχτούμε ότι το καλοκαίρι φεύγει σιγά-σιγά. Με τέτοιον καιρό έξω, βέβαια, πώς να αλλάξουμε το απίθανο summer mood και να μη θέλουμε να βρεθούμε στην παραλία ή να απολαύσουμε την απογευματινή μας βόλτα σε ένα όμορφο μέρος δίπλα στη θάλασσα; Τώρα είναι η ώρα να το κάνουμε, πριν ο καιρός αρχίσει να χαλάει και δεν μπορούμε να είμαστε τόσο ξέγνοιαστες.

Οι αγαπημένοι celebrities, πάντως, συνεχίζουν δυναμικά τις εξορμήσεις τους και το καλοκαίρι σίγουρα δεν έχει τελειώσει για εκείνους. Η Κατερίνα Καινούργιου, για παράδειγμα, απολαμβάνει τις διακοπές της στα Ελληνικά νησιά και μοιράζεται με τους followers της τα υπέροχα στιγμιότυπα από εκεί.




Στην τελευταία της ανάρτηση, ωστόσο, τράβηξε τα βλέμματα και για έναν άλλο λόγο… Η πανέμορφη παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο τη θάλασσα, φορώντας ένα καταπληκτικό, αιθέριο φόρεμα που αγκάλιαζε την καλοσχηματισμένη της σιλουέτα και άφησε το κοινό της να θέλει να το αποκτήσει.

Η εν λόγω φωτογραφία μέσα σε μισή μέρα έχει σχεδόν 20 χιλιάδες likes και όχι άδικα.

«Περιμένοντας ένα από τα τελευταία ξέγνοιαστα ηλιοβασιλέματα του φετινού μου καλοκαιριού...όσο «ιδιαίτερο» κι αν ήταν για όλους ...ευγνωμονώ την κάθε του στιγμή», έγραψε.

Δες το υπέροχο φόρεμα στη συνέχεια.