Angelina Jolie: Η απόφαση που πήρε για τα παιδιά πριν τη σημαντική μέρα

Angelina Jolie: Η απόφαση που πήρε για τα παιδιά πριν τη σημαντική μέρα

Λατρεύει τα παιδιά της και προσπαθεί να τους το δείχνει συνέχεια.

Όταν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt παραδέχτηκαν τη σχέση τους, ο πλανήτης διχάστηκε. Η Jennifer Aniston είχε πολλούς fans, άλλωστε, που φυσικά και θα έπαιρναν το μέρος της και δε θα υποστήριζαν τον χωρισμό της για χάρη της μελαχρινής ηθοποιού. Ακόμα κι αυτοί, όμως, δεν μπορούσαν να αρνηθούν πόσο πανέμορφο ήταν το νέο ζευγάρι που εμφανίστηκε ξαφνικά στο Hollywood και κάθε τους κοινή εμφάνιση προκαλούσε πανικό.

Ο καιρός πέρασε, οι δυο τους έκαναν μία μεγάλη οικογένεια, παντρεύτηκαν, χώρισαν και έκτοτε ακούγαμε τα νέα για τις δικαστικές τους διαμάχες, τις διαφορές τους σχετικά με τα παιδιά, και προσπαθούσαμε να δούμε πού θα καταλήξει όλο αυτό, αφού δε φαίνονταν να μπορούν να βρουν μία κοινή πορεία πλεύσης.




Τον τελευταίο καιρό, όμως, το πρώην ζευγάρι μάλλον έχει κάνει κάποια βήματα μπροστά, με τον ηθοποιό να έχει θεαθεί στο σπίτι της Angie αρκετές φορές για να συζητήσουν για τα παιδιά τους. Τώρα, όμως, πλησιάζει μία σημαντική μέρα, που θα σηματοδοτούσε την επέτειο έξι χρόνων γάμου Jolie – Pitt, ένα γεγονός πολύ ιδιαίτερο και ευχάριστο για την οικογένεια.

Η ηθοποιός, για να καλύψει το κενό που άφησε ο χωρισμός τους, πήρε την απόφαση να βάλει ακόμα πιο διασκεδαστικά πράγματα στο πρόγραμμα, ώστε να μη στερηθούν τίποτα από τη χαρά που θα είχε η μέρα. Πέρσι, για παράδειγμα, πήγαν στην Disneyland, αλλά, φέτος, και λόγω πανδημίας, δε θα απομακρυνθούν από το σπίτι. Οπότε, το «μενού» θα έχει παιχνίδια, μπάρμπεκιου και ό,τι άλλο μπορούν να απολαύσουν μέσα στο σπίτι.