Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με μαγιό και δείχνει το καταπληκτικό της κορμί

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με μαγιό και δείχνει το καταπληκτικό της κορμί

Η γράμμωσή της έχει φτάσει σε άλλα levels.

Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να έχεις ένα γυμνασμένο κορμί. Ειδικά σε levels που οι μυϊκές ομάδες έχουν τέτοια γράμμωση που διαγράφονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό απαιτεί, φυσικά, πολλές ώρες γυμναστικής και ένα πλάνο διατροφής που να ακολουθείς πιστά, ώστε να μη χαλάσει το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν διάσημες που κινούνται σε αυτό το πλαίσιο και, όταν το κάνουν, μοιράζονται τα αποτελέσματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram για να εμπνεύσουν και τους followers τους που ανυπομονούν για κάθε τους φωτογραφία.

Μία από αυτές τις celebrities είναι και η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα. Έχει φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τους δικούς της, που τη βλέπουμε τακτικά στο Instagram, αλλά απολαμβάνουμε και κάθε άλλο post, στο οποίο ξεδιπλώνει το χιούμορ της.




Εκτός από αυτά, η Σοφία είναι και μία γυναίκα με απίστευτο κορμί. Η γράμμωσή της είναι τέτοια που μπορείς να καταλάβεις την ένταση των ασκήσεων που κάνει, άσχετα που τις έχει δείξει κιόλας αρκετές φορές σε αναρτήσεις της. Χτες, η όμορφη μαμά δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μπικίνι και μία ματιά στους συγκλονιστικούς της κοιλιακούς είναι αρκετή για να σε αφήσει άφωνη.

Δες στη συνέχεια.