Η Χαρά Παππά κούρεψε την αδερφή της και το έκανε story

Η Χαρά Παππά κούρεψε την αδερφή της και το έκανε story

Τα δύο κορίτσια δείχνουν να έχουν μία πολύ καλή σχέση.

Η Χαρά Παππά είναι ένα κορίτσι που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model. Με το που μπήκε, η εμφάνισή της ήταν τόσο εντυπωσιακή που δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητη. Έχει κάτι πιο εξωτικό όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του προσώπου και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ασχολείται με τον χώρο του modelling.

Πηγαίνοντας στο κομμάτι του κορμιού της, δε θα δεις κάτι διαφορετικό. Οι αναλογίες της είναι προδιαγραφών top model, γι’ αυτό και ειδικά οι φωτογραφίες της με μαγιό συγκεντρώνουν χιλιάδες likes στο Instagram. Είτε φοράει μπικίνι είτε ολόσωμο, το κορμί της μπορεί εύκολα να αναδείξει τα πάντα και να καταπλήξει.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή, ωστόσο, έχει και μία κούκλα αδερφή, τη Δήμητρα, με την οποία φαίνεται να έχουν πολύ καλές σχέσεις. Η Χαρά έκανε μία σειρά από stories με τις ασχολίες που έκαναν μαζί και, αφού πρώτα ντύθηκαν και πόζαραν μαζί με τα looks που δημιούργησαν, έκανε ένα boomerang, στο οποίο μας βοήθησε τη Δήμητρα ξεδιπλώνοντας τις ικανότητές της στην κομμωτική.

Η αδερφή της, πάντως, φαίνεται να το απόλαυσε, αφού ποζάρει χαρούμενη στον φακό.

Δες τη στο παρακάτω βίντεο.