«Μαρία η Άσχημη», η πρωταγωνίστρια ποζάρει με μπικίνι και είναι κορμάρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Μαρία η Άσχημη», η πρωταγωνίστρια ποζάρει με μπικίνι και είναι κορμάρα

Δες το βίντεο στο Instagram account της

Την Αγγελική Δαλιάνη τη γνωρίσαμε περίπου πριν από 12 χρόνια μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega «Μαρία η Άσχημη». Ο τρόπος που ήταν μεταμφιεσμένη για τον ρόλο που ενσάρκωνε δεν μας προϊδέαζε με τίποτα για το τι κρυβόταν κάτω από τα γυαλιά και τα σιδεράκια της. Αν θυμάσαι καθόλου μάλιστα μέχρι να γίνει η αλλαγή της στη σειρά κι έπρεπε να κυκλοφορήσει έξω έβγαινε πάντα μεταμφιεσμένη. Το ίδιο και όταν χρειαζόταν να δώσει συνεντεύξεις. Φωτογραφίες της στο διαδίκτυο δεν υπήρχαν και έτσι όλοι εναγωνίως περίμεναν το επεισόδιο στη σειρά με την μεγάλη αλλαγή.

Η Αγγελική Δαλιάνη μπορεί στο τέλος της σειράς να διάλεξε τον Αλέξη, όμως ήταν κάτι πολύ δίκαιο, αφού στην πραγματική ζωή ήταν ζευγάρι –και μάλιστα παντρεμένο- με τον Φίλιππο (aka Μάνο Παπαγιάννη). Αυτές τις μέρες η ηθοποιός με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά (Νικήτα και Λυδία) κάνουν ξέγνοιαστες διακοπές στο νησί των ανέμων, και μέσα από τα stories της στο Instagram βλέπουμε πως περνούν.

Δεν βλέπουμε όμως μόνο αυτό. Η Αγγελική αποφάσισε να μας δείξει λίγο το εκπληκτικό κορμί της φορώντας απλά και μόνο το μαύρο και super hot μπικίνι της. Η ηθοποιός ανέβασε ένα story μπροστά από τον καθρέφτη και πάθαμε πλάκα με το κορμί της. Όπως θα δεις κι εσύ δεν υπάρχει ίχνος ρετούς, αλλά και ίχνος κυτταρίτιδας. Η ηθοποιός διαθέτει ένα απίστευτα καλλίγραμμο κορμί και αν δεν μας πιστεύεις, δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο της παρακάτω.

Είναι κούκλα και κορμάρα και για μαμά δύο παιδιών δεν μπορείς παρά να τη συγχαρείς που έχει αυτές τις αναλογίες. Εμάς πάντως μας άρεσε πάρα πολύ το όλο αποτέλεσμα.