Jennifer Aniston - Courteney Cox παίζουν μπιλιάρδο και η νικήτρια φαίνεται

Jennifer Aniston - Courteney Cox παίζουν μπιλιάρδο και η νικήτρια φαίνεται

Οι δύο πρωταγωνίστριες αστειεύονται με αυτπό που συνέβη.

Τα Φιλαράκια δε χρειάζονται καμία σύσταση. Όλοι οι ηθοποιοί που πήραν μέρος στη σειρά είναι σήμερα σούπερ σταρς, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, όμως, δύσκολα κάποια δε θα τους αναγνωρίζει ακόμα και να μην έβλεπε το επιτυχημένο sitcom. Έχουμε γελάσει για ώρες με τους συγκεκριμένους ήρωες και τις ατάκες που είχε ετοιμάσει το σενάριό τους.

Όταν προβλήθηκε και το τελευταίο επεισόδιο στις 6 Μαΐου του 2004, όλος ο πλανήτης βρέθηκε σε στενοχώρια και, έκτοτε, κάθε φορά που βάζουμε να δούμε κάποια σεζόν, γεμίζουμε νοσταλγία για εκείνες τις εποχές. Ευτυχώς, όμως, τα επεισόδια είναι πολλά και παίζουν ξανά και ξανά στους υπολογιστές μας.

Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox, πάντως, έχουν κρατήσει επαφές και είναι φίλες, θυμίζοντάς μας ποιοι είναι οι πραγματικοί Friends, άσχετα από σειρά. Τις έχουμε δει πολλές φορές να ποζάρουν μαζί και να αστειεύονται μεταξύ τους και αυτό που έγινε πρόσφατα ήταν άλλη μία τέτοια ασχολία.

Οι δυο τους έστησαν την κάμερα μπροστά σε ένα μπιλιάρδο, έπιασαν τις στέκες και έπαιξαν μαζί, αλλά από τα όσα είδαμε η αδιαμφισβήτητη νικήτρια ήταν μία: η Courteney Cox. Και το τρόλαραν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CEH2Ca4DX0o