Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί κι αυτό είναι το όνομα του

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί κι αυτό είναι το όνομα του

Γεννητούρια στο Hollywood

Γεννητούρια στο Hollywood για την 33χρονη ηθοποιό που έγινε μαμά για πρώτη φορά. Ο λόγος για την πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Glee, Lea Michele και τον σύζυγό της Zandy Reich που υποδέχτηκαν τον γιο του στις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η ηθοποιός και το παιδί της χαίρουν άκρας υγείας και οι νέοι γονείς είναι άκρως ευτυχισμένοι.

Το περιοδικό People αναφέρει πως η νέα μαμά περνάει ήρεμα τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τον γιο της, που είναι ένα εύκολο μωρό μέχρι στιγμής.



Όσο για το όνομα του παιδιού, η Lea επέλεξε το Ever Leo για τον γιο της. Η Michele, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στις 2 Μαΐου ποζάροντας στο Instagram με την φουσκωμένη κοιλιά της. Σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός μας χάριζε φωτογραφίες από το ταξίδι μητρότητας στο Instagram και η περίοδος αυτή δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα.

Άλλωστε, πριν λίγο καιρό η Michele έζησε το σοκ του θανάτου της πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριάς της στο Glee, Naya Rivera. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2019 μετά από δύο χρόνια σχέσης.