Νατάσσα Θεοδωρίδου: «Έμαθα να ρισκάρω...»

Νατάσσα Θεοδωρίδου: «Έμαθα να ρισκάρω...»

Και μας ενέπνευσαν

Η Δευτέρα στη δουλειά μετά από καλοκαιρινή άδεια, σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Ευτυχώς όμως οι Έλληνες celebrities με τα post τους στο Instagram και στα social media γενικά φροντίζουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα, ξεχνώντας τις αρνητικές σκέψεις. Και αυτό ακριβώς έκανε και η διάσημη τραγουδίστρια ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram της, στην οποία φαινόταν ένας πίνακας που είχε φτιάξει κάποτε η μικρή της κόρη.

«Αυτή η καρδιά που δείχνω στον πίνακα της Κρις μου, μου θύμισε ότι μια ζωή ακολουθώ την καρδιά μου.. την ακούω και την εμπιστεύομαι.. ξέρει αυτή...η καρδιά σου μιλάει.. έμαθα να ρισκάρω για να πετύχω κάτι αλλιώς είπα δεν ξέρεις να ζεις.. και σε όλη αυτήν τη διαδρομή επέλεξα να είμαι ο οδηγός και όχι ο επιβάτης...και πιστέψτε με η ανταμοιβή είναι αφάνταστα μεγάλη», έγραφε στο caption της φωτογραφίας της, και τα λόγια της πραγματικά μας ανατρίχιασαν, αλλά και μας ενέπνευσαν παράλληλα.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου ξέρει καλά πως να σε ηρεμεί –όχι μόνο με τη φωνή και τα τραγούδια της- αλλά και με όλα όσα λέει. Μην ξεχνάς άλλωστε πως είναι μαμά, και οι μαμάδες από τη φύση τους ξέρουν πάντα περισσότερα πράγματα. Ξέρουν πως να σε ηρεμήσουν και να εμπνεύσουν ταυτόχρονα, και τα λόγια αυτά της τραγουδίστριας αν τους δώσεις λίγη προσοχή θα τα καταλάβεις ακριβώς όπως πρέπει.

Η τραγουδίστρια μέσα από αυτό το post της έδωσε μία πολύ σημαντική συμβουλή και πάμε στοίχημα πως δεν είναι η πρώτη φορά που την ακούς. Πόσες φορές δεν σου έχει πει και η δική σου μαμά να ακούς πάντα την καρδιά σου και να ρισκάρεις; Μήπως λοιπόν να την ακούσεις;

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.