Η Lady Gaga ποζάρει με μαγιό και το σώμα της είναι πιο υγιές από ποτέ

Πατούλια Κατερίνα
Η Lady Gaga ποζάρει με μαγιό και το σώμα της είναι πιο υγιές από ποτέ

Την έχουμε δει με αρκετά κιλά παραπάνω ή πολλά λιγότερα

Στα 34 της πια χρόνια, η Lady Gaga έχει ξεπεράσει τις διατροφικές διαταραχές που την απασχόλησαν από τα εφηβικά της κιόλας χρόνια.

Η τραγουδίστρια που ετοιμάζει πυρετωδώς το άλμπουμ της Chromatica, βρήκε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει στην πισίνα μαζί με τον σκύλο της.

Η Gaga που το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Germanotta είχε μιλήσει ανοιχτά για την βουλιμία που την ταλαιπωρούσε:

«Έκανα συνέχεια εμετό όταν ήμουν στο Γυμνάσιο. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη για τον εαυτό μου. Ένιωθα χοντρή. Ήθελα να είμαι μια κοκαλιάρα μπαλαρίνα αλλά εγώ ήμουν μια τροφαντή ιταλιδούλα που ο μπαμπάς της της μαγείρευε κεφτεδάκια κάθε βράδυ. Όλο αυτό, βέβαια έκανε κακό στη φωνή μου και τελικά κατάφερα να σταματήσω...Tα κιλά είναι ακόμη ένας αγώνας για μένα. Κάθε βίντεο που βλέπετε, κάθε φωτογράφηση, κάθε εξώφυλλο…

Σε τραβάνε, σε ταιριάζουν, σε κάνουν να δείχνεις τέλεια. Δεν είμαι έτσι στην πραγματικότητα», είχε τονίσει η Lady που τα τελευταία χρόνια την έχουμε δει από πολύ αδύνατη έως αφρατούλα.



Κι αυτή τη στιγμή, φορώντας το ροζ μαγιό της, η Gaga έχει πραγματικά το καλύτερο δυνατό σώμα και πάνω απ' όλα το πιο υγιές. Σφιχτή κοιλιά, λεπτά πόδια ,κι ένα υγιές βάρος, για την Gaga στην πόζα της δίπλα στον σκύλο της Gustavo.

Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω