Χώρισε ξαφνικά παίκτρια του GNTM κι έκανε την αποκάλυψη on camera (video)

Χώρισε ξαφνικά παίκτρια του GNTM κι έκανε την αποκάλυψη on camera (video)

Οι χωρισμοί δεν σταματούν για τα κορίτσια του GNTM

Μετά την Χαρά Παππά, την Κάτια Ταραμπάνκο, ήρθε ακόμα ένας χωρισμός για πάλαι ποτέ παίκτρια του GNTM 2. Φαίνεται πως κάποια κατάρα κυνηγάει τα επίδοξα μοντέλα κι έτσι, ακόμα μία παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, αποκάλυψε on camera πως έχει χωρίσει.

Μιλάμε για το plus size μοντέλο, Κατερίνα Πεφτίτση. Η νεαρή κοπέλα με τα μπλε μαλλιά που έκλεψε τις εντυπώσεις στον περσινό κύκλο του GNTM παρά το γεγονός πως δεν προχώρησε πολύ μέσα στο παιχνίδι, είναι πια single.

Όπως θυμάσαι, στα τέλη Ιούνη κι ενώ βρισκόμασταν στην διαδικασία επιλογής αγοριών και κοριτσιών για τον φετινό κύκλο του GNTM, η Πεφτίτση μας είχε ενημερώσει για την συμμετοχή του αγαπημένου της στο GNTM.

«Ο σύντροφός μου έχει περάσει το πρώτο casting, αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν ήμουν εγώ που τον προέτρεψα, αλλά εγώ του είπα όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ, είναι η πρώτη του φορά. Θα δούμε πώς θα πάει αν το κυνηγήσει όντως. Δεν το θεωρώ επικίνδυνο να υπάρξει φλερτ, το θεωρώ αυτονόητο. Όταν είσαι σε ένα σπίτι άντρες και γυναίκες μαζί θα υπάρξει και φλερτ και όλα αυτά».

Όλα αυτά τον Ιούνη στην κάμερα του Happy Day, γιατί σήμερα, στην κάμερα του Καλοκαίρι Νοτ, στο Open, ήρθε και η αποκάλυψη του χωρισμού.



Η νεαρή παίκτρια, εξήγησε πως ο πρώην της πέρασε μεν στο κάστινγκ της παραγωγής αλλά δεν θέλησε για δικούς του λόγους να συνεχίσει παρακάτω. Εκεί τόνισε πως δεν θέλει να πει άλλες λεπτομέρειες μιας και η σχέση αυτή έχει ήδη τελειώσει.

katerina.peftitsi 118141550 2729229893985910 3971730025337640753 n

Και δεν είναι μόνο η Πεφτίτση. Ακόμα μία παίκτρια του GNTM 2 μίλησε στο πρωινό πρόγραμμα του OPEN και δεν θέλησε να επβεβαιώσει τον φημολογούμενο χωρισμό της.