Η λίμνη στην οποία πνίγηκε η Naya Rivera άνοιξε ξανά αλλά υπάρχει μια αλλαγή

Πατούλια Κατερίνα
Η λίμνη στην οποία πνίγηκε η Naya Rivera άνοιξε ξανά αλλά υπάρχει μια αλλαγή

Η μεγάλη αλλαγή μετά τον πνιγμό

Η λίμνη Piru στην Καλιφόρνια, μέσα στην οποία βρήκε άδικο τέλος η ηθοποιός του Glee Νaya Rivera, άνοιξε και πάλι τις πόρτες της για το κοινό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της λίμνης, Lake Piru Recreational Area, η λίμνη λειτουργεί και πάλι από τις 17 Αυγούστου, μετά από το κλείσιμο πολλών εβδομάδων, από τον πνιγμό και την ανεύρεση του πτώματος της 33χρονης ηθοποιού.

Πέρα από τον θάνατο της Rivera Που συγκλόνισε όλον τον πλανήτη και η πανδημία ανάγκασε τους υπεύθυνους της Piru να κλείσουν τις πόρτες για το κοινό.

Υπάρχει βέβαια μια μεγάλη αλλαγή, την οποία οι υπεύθυνοι απέδωσαν στην προφύλαξη από τον covid19 παρότι το ευρύ κοινό θεωρεί πως ο νέος τρόπος ασφαλείας, είναι συνάρτηση του πνιγμού της Rivera.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία Lake Piru Parks Management, επιτρέπεται και πάλι η βαρκάδα, το ψάρεμα αλλά δεν επιτρέπεται το κολύμπι. Η λίμνη έκλεισε οριστικά στις 13 Ιούλη, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνιση της Rivera μετά από βαρκάδα και κολύμπι που έκανε παρέα με τον τετράχρονο γιο της Josey Dorsey, τον οποίο φέρεται να έσωσε, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η ίδια.



Σύμφωνα με το TMZ, το βαρκάκι το οποίο είχε νοικιάσει η ηθοποιός και μέσα στο οποίο βρέθηκε να κοιμάται ο γιος της, δεν είναι πλέον διαθέσιμο για ενοικίαση ενώ μετά τον πνιγμό της Naya, περίπου 50.000 άνθρωποι υπέγραψαν αίτημα στο οποίο ζητούν από τους υπεύθυνους της λίμνης να προειδοποιούν τον κόσμο για τον κίνδυνο από τα βαθιά ρεύμα μέσα στην λίμνη. Περίπου επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το 1994 ως το 2000 σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά η λίμνη δεν θα πάρει κι άλλες ανθρώπινες ζωές.