Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού το διάσημο μοντέλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού το διάσημο μοντέλο

Η άτυχη στιγμή που βίωσε

Μία από τις πιο άβολες και δύσκολες στιγμές βίωσε το διάσημο νεαρό μοντέλο, πριν από δύο περίπου εικοσιτετράωρα. Η νεαρή ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με το μελανιασμένο της πρόσωπο, εφιστώντας την προσοχή των fans της για να προσέχουν πάντα όταν κυκλοφορούν έξω. Η 24χρονη με την ανάρτησή της υπενθύμισε στους ακόλουθούς της να είναι πάντα σε εγρήγορση και να ξέρουν τι να κάνουν, όταν της επιτέθηκε μια γυναίκα απελπισμένη ζητώντας της χρήματα και όντας εμφανώς όχι και πολύ στα καλά της.

Το νεαρό μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram της την τραυματική εμπειρία που βίωσε, συμπεριλαμβανομένων στην ανάρτησή της δύο φωτογραφίες της με μώλωπες στο δεξί της μάγουλο μετά τη σύγκρουση. «Χθες αργά το απόγευμα, δέχτηκα επίθεση από μια γυναίκα που δεν ήταν καλά στο μυαλό της από τις ουσίες που είχε πάρει της και απελπισμένη για μετρητά. Με χτύπησε στο πρόσωπό μου σε χώρο στάθμευσης και πήρε τα υπάρχοντά μου και πήδηξε σε ένα αυτοκίνητο απόδρασης, ενώ ο σύζυγός της έφυγε σφαίρα», έγραψε η Ireland Baldwin στο post της.

Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger πρόσθεσε εππίσης πως έφτασε κοντά της γρήγορα αρκετός κόσμος για να τη βοηθήσει και πως η αστυνομία συνέλαβε εν τέλει τον ένοχο. «Οι αστυνομικοί μου είπαν πως αυτό συμβαίνει συχνά, επειδή οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι τώρα λόγω του Covid-19 και λόγω του ότι χάνουν τις δουλειές τους εν μία νυκτί.



Υπάρχουν πολλές κλοπές και λαθρεμπόρια. Ανεβάζω αυτό το post για να υπενθυμίσω σε όλους σας να είστε πολύ προσεκτικοί και να παρακολουθείτε το περιβάλλον σας. Αυτές είναι πραγματικά δύσκολες στιγμές και πρέπει να προσέξουμε ο ένας τον άλλο», έγραψε η 24χρονη.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.