Κοροϊδεύουν την Meghan Markle μέσα στο ίδιο της το σπίτι και υπάρχει λόγος

Πατούλια Κατερίνα
Κοροϊδεύουν την Meghan Markle μέσα στο ίδιο της το σπίτι και υπάρχει λόγος

Ανέκδοτο έγινε η Meghan Markle

H Meghan Markle συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένο θέμα συζήτησης και του προσωπικού που έχει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, ακριβώς όπως συνέβη και στο Λονδίνο.
Όχι, μην βιαστείς να σκεφτείς πως οι φήμες θέλουν την 39χρονη δούκισσα του Sussex να είναι δύστροπη και στη Santa Barbara, ακριβώς όπως έγινε και στη Βρετανία.

Εδώ τα πράγματα έχουν αλλάξει και το προσωπικό έχει φτάσει να κοροϊδεύει την Markle για κάτι που δεν φανταζόμασταν. Και εξηγούμαστε. Στα δύο περίπου χρόνια που η Meghan έμεινε στο Λονδίνο, έμαθε βρετανικές φράσεις και υιοθέτησε μια πιο βρετανική προφορά, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Express αλλά και την Sun.



Το νέο προσωπικό στην έπαυλη της Markle λοιπόν τρολάρει την δούκισσα για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί και την ανακατεμένη προφορά της, ειδικά όταν μιλάει με τον Harry. Πηγή της Sun ανέφερε πως η Meghan πριν την γνωριμία με τον πρίγκιπα ήταν γνήσια Αμερικάνα αλλά μετά την διαμονή της στην Βρετανία, υιοθέτησε τη βρετανική κουλτούρα.

«Το προσωπικό της διασκεδάζει ακούγοντας την Meghan να μιλάει περίεργα και να λέει εκφράσεις με βρετανική προφορά όπως το «Oh dahling»,. Όλοι γελάνε και κάποιες φορές υποδύονται πως είναι η Meghan και γελούν, είναι πολύ αστείο για όλους το θέαμα».

Η Μeghan και Harry μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στην Santa Barbara πριν έξι εβδομάδες και λατρεύουν το μέρος. Το προσωπικό λατρεύει και την βρετανική προφορά του πρίγκιπα Harry και τον έχουν ξεχωρίσει για τους καλούς τρόπους του και για το πόσο προσγειωμένος είναι.

Στο Instagram και μέσα από ένα zoom call του royal ζευγαριού, αλιεύσαμε και τις εξής φωτογραφίες του νέου σπιτιού.