Φτερά και πούπουλα στο πάρτι γάμου της Moss

Φτερά και πούπουλα στο πάρτι γάμου της Moss

Η Kate Moss έχει ξεφύγει εντελώς με τις προετοιμασίες του γάμου της.

Το διάσημο μοντέλο, που φαίνεται να μη βάζει φρένο στην οργάνωση και προετοιμασία του πολυσυζητημένου γάμου της, ανακοίνωσε όλα τα ευτράπελα που θα συμβούν στη δεξίωση.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές, η Kate Moss είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει και να διασκεδάσει τους πολλούς και διάσημους φίλους της. Έχει προσλάβει μια ομάδα από τραβεστί, που θα είναι πανύψηλοι πάνω σε ψηλοτάκουνα, οι οποίοι θα συνοδεύουν τους καλεσμένους στην τουαλέτα! "Η Kate προσέλαβε επίσης μια ομάδα από άνδρες οι οποίοι θα είναι σούπερ γυμνασμένοι, γυμνοί από τη μέση και πάνω και γεμάτοι ψεύτικα τατουάζ στην πλάτη και στο στήθος τους. Τα τατουάζ θα έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα και τα ονόματα του φρεσκοπαντρεμένου ζευγαριού. Θα υπάρχει ακόμα ένα τεράστιο ποτήριο σαμπάνιας, μέσα στο οποίο θα χορεύει μια γυμνή γυναίκα σε ένα σύννεφο από ροζ καπνό, ενώ μια καλλιτέχνης στρίπερ θα δώσει για τους καλεσμένους μια εκπληκτική performance", αναφέρει κοντινό τους πρόσωπο.

Ο γάμος της Kate με τον Jamie Hince θα γίνει αυτή την Παρασκευή, 1η Ιουλίου, και όλοι περιμένουμε να λήξει επιτέλους αυτό το celeb βασανιστήριο.