Backstage: Αδυνατισμένη και πιο σέξι από ποτέ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πατούλια Κατερίνα
Backstage: Αδυνατισμένη και πιο σέξι από ποτέ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το σέξι στιγμιότυπο με το πουά κοστούμι

Σε πυρετώδη προετοιμασία για το ξεκίνημα της εκπομπής της στον Άλφα βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο τίτλος της εκπομπής της Ηλιάνας έγινε γνωστός και θα λέγεται «Pop Up», η νέα εκπομπή θα είναι μεσημεριανή ενώ είδαμε πριν λίγα εικοσιτετράωρα και το πρώτο τρέιλερ, που δημοσιεύτηκε στα social media του καναλιού.

Στο τρέιλερ, βλέπουμε την Παπαγεωργίου να βρίσκεται στα παρασκήνια και να μιλάει με τον μπαμπά της στο τηλέφωνο λίγο πριν βγει στον αέρα ενώ αξίζει βέβαια να σημειώσουμε τη χαρακτηριστική ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με την οποία καταλήγει το τρέιλερ:

«Δεν το έχω ξανακάνει, θα προσπαθήσω».



Στις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ηλιάνα με τους fans της στο Instagram, βλέπουμε το μοντέλο και παρουσιάστρια πια πιο όμορφη και αδυνατισμένη από ποτέ, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το σέξι πουά κοστούμι με το βαθύ ντεκολτέ. Πολλές φορές και στην διάρκεια του GNTM, η Παπαγεωργίου συνήθιζε να φοράει κομμάτια με βαθύ ντεκολτέ ενώ τις πόζες της από το backstage της φωτογράφησης είναι απλά εντυπωσιακό.

Άλλωστε, η ίδια η Παπαγεωργίου παρά τις πολλές τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μετά το τέλος της συνεργασίας με το Star και το GNTM, επέλεξε την μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha.