Ο πόλεμος ανάμεσα στον Seal και την Heidi Klum καλά κραττεί με νέες κατηγορίες

Πατούλια Κατερίνα
Ο πόλεμος ανάμεσα στον Seal και την Heidi Klum καλά κραττεί με νέες κατηγορίες

Πόλεμος για τα παιδιά

Θυμάσαι πως την προηγούμενη εβδομάδα, η Heidi Klum υποστήριξε πως ο πρώην σύζυγός της Seal όχι μόνο βλέπει σποραδικά τα παιδιά που απέκτησαν μαζί αλλά δεν επιτρέπει στο μοντέλο να έχει τα παιδιά της μαζί, όσο κρατήσουν τα γυρίσματα του Germany's Next Top Mode στην Γερμανία.

Η 47χρονη Klum ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή από το 2005 μέχρι και το 2014 και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά την Helene, 16, τον Henry, 14, τον Johan, 13, και την Lou, 10 ετών.

Η Κlum υποστήριξε πως ήθελε να έχει τα παιδιά μαζί της στην Γερμανία όπου μένουν και οι γονείς της από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2020.

Έλα όμως που ο Seal πιστεύει, σύμφωνα με έγγραφα που απέσπασε το Hollywood Life, πως η πρώην σύζυγός του έχει κρυφή ατζέντα και θέλει να μετακομίσει μόνιμα στη Γερμανία.



Ο Seal υποστηρίζει πως αυτή η πρώτη μετακίνηση μπορεί να αποτελέσει πάτημα για την Klum για να παραμείνει εκεί, μιας και λόγω της πανδημίας είναι πιθανό να μην μπορεί η οικογένεια να πετάξει πίσω στο Los Angeles.

Ο τραγουδιστής εξηγεί πως αυτή η μετακίνηση μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στη σχέση του ίδιου με τα παιδιά του και τονίζει πως ο ίδιος μετακόμισε στην Topanga για να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί με τα τέσσερα παιδιά του.
«Πάντα είχα έναν στενό δεσμό με τα παιδιά μας και προσπαθώ να περνάω όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ μαζί τους όταν δεν δουλεύω, ξέρω πως δεν έχω προγραμματισμένο χρόνο στην κηδεμονία και η Heidi κάποιες φορές κάνει πολύ δύσκολο το να δω τα παιδιά υποστηρίζοντας πως η ίδια έχει δουλειές ή τα παιδιά είναι άρρωστα. Η Heidi είναι διάσημη και έχει γερμανική υπηκοότητα και ανησυχώ πως αν πάρει τα παιδιά στη Γερμανία μπορεί να μην επιστρέψει στις ΗΠΑ».

Η Κlum πάντως υποστήριξε πως πρότεινε στα παιδιά να μείνουν στο L.A με τον πατέρα τους, αλλά αυτά αρνήθηκαν με την μεγάλη κόρη της Klum, την Leni να υποστηρίζει πως θέλει να πάει με την μαμά της και τα αδέρφια της στη Γερμανία.