Κάτια Ταραμπανκό: Ο νέος της σύντροφος είναι παίκτης του MasterChef

Κάτια Ταραμπανκό: Ο νέος της σύντροφος είναι παίκτης του MasterChef

Και δεν φαντάζεσαι ποιος είναι

Το νέο Greece’s Next Top Model επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το trailer που προβλήθηκε, όμως το περσινό δεν μπορεί να ξεχαστεί τόσο εύκολα. Μπορεί στη νέα σεζόν να έχουμε αγόρια και κορίτσια μαζί, όμως στο προηγούμενο είχαμε Κάτια Ταραμπανκό και αυτό πια τα λέει όλα. Η –εν μέρη- νικήτρια του GNTM προκάλεσε αίσθηση από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρουσίας της στο πλατό και φυσικά κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Από τον τελικό κι έπειτα και αφού μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, έχει κάνει ουκ ολίγες δουλειές, κι εμείς φυσικά τη θαυμάζουμε μέσα από το Instagram account της. Μέσα στο GNTM τη γνωρίσαμε «σε σχέση», και αν με τον τότε σύντροφό της χώρισε, ο τωρινός της θα σε κάνει να τρελαθείς.

Αλήθεια πάμε στοίχημα πως δεν πρόκειται με τίποτα να βρεις ποιος είναι ο νέος φημολογούμενος σύντροφός της. Το hint πως είναι παίκτης του MasterChef μπορεί να βοηθάει αρκετά, αλλά έχουν περάσει και τόσα reality μαγειρικής από τις οθόνες μας, για να τον βρεις με την πρώτη ευκαιρία. Αν μπορούμε να σου δώσουμε πάντως κάποια hints ακόμη, αυτά είναι τα εξής: είναι ψηλός, μελαχρινός, γοητευτικός και εξαιρετικός chef. Βοηθήσαμε άραγε καθόλου;

Αν ακόμη παλεύεις να τον βρεις, θα σου τον αποκαλύψουμε γιατί δεν θέλουμε να βασανίζεσαι καλοκαιριάτικα. Φήμες λοιπόν κάνουν λόγο πως η Κάτια είναι σε σχέση με τον Γιάννη Αποστολάκη, πρώην παίκτη του MasterChef, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής «Οι Θαλασσόλυκοι».

Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί στα γυρίσματα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Κάτια είναι η αιτία που ο γοητευτικός σεφ χώρισε από την σύντροφό του, Ελένη Βαΐτσου με την οποία ήταν αρκετό καιρό ζευγάρι.

Πώς σου φαίνεται αυτό το νέο ζευγάρι λοιπόν;