Έχεις δει ποτέ τις αδερφές της Jennifer Lopez;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει ποτέ τις αδερφές της Jennifer Lopez;

Δες τη σπάνια φωτογραφία τους

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες τραγουδίστριες στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και μία από τις αγαπημένες μας. Μια ματιά να ρίξεις στο Instagram account και στις φωτογραφίες που ανεβάζει η 51χρονη και η εγγραφή στο γυμναστήριο την αμέσως επόμενη μέρα είναι μονόδρομος. Γιατί εκτός από απίστευτη καλλιτέχνης είναι και top κορμί για την ηλικία της.

Κι ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά την δική της οικογενειακή κατάσταση, τους νυν και πρώην συντρόφους της, αλλά και τα δυο της παιδιά, έχουμε κενά στο αν εκείνη έχει δική της οικογένεια –πέρα από γονείς-. Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί ποτέ εάν η Jenny from the block έχει αδέρφια;

Εμείς δεν το είχαμε αναρωτηθεί ποτέ και γι’ αυτό μείναμε άφωνες με το story που έκανε τις προάλλες στο Instagram account της. H 51χρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα story με τις αδερφές της και απλά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ναι καλά διαβάζεις, η JLo έχει δύο αδερφές και αν δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε είναι μία από τις πιο σπάνιες φορές που έχει συμβεί.

Για να είμαστε ειλικρινής εμείς ούτε είχαμε ακούσει, ούτε είχαμε δει ποτέ ξανά τις αδερφές της και γι’ αυτό μια έκπληξη στο πρόσωπό μας υπάρχει. Οι Leslie και Lynda Lopez είναι οι αδερφές της JLo, με την Lynda να είναι η μικρότερη (49ετών). Η Leslie είναι ηθοποιός και η Lynda δημοσιογράφος και αν τις δεις καλά μοιάζουν πάρα πολύ με την τραγουδίστρια.

Ωστόσο είμαστε ακόμη έκπληκτες από το γεγονός πως η JLo έχει αδέρφια. Δες το story που έκανε η Λατίνα καλλονή για τη «national sister’s day».