Η φωτογραφία του Αλέξη Γεωργούλη μετά το χειρουργείο και το μήνυμα στο Instagram

Η φωτογραφία του Αλέξη Γεωργούλη μετά το χειρουργείο και το μήνυμα στο Instagram

Ατύχημα στις διακοπές του είχε ο Αλέξης Γεωργούλης

Οι διακοπές του Αλέξη Γεωργούλη στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λάρισα, δεν εξελίχθηκαν ομαλά. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής βρίσκεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα και απολάμβανε τον ελληνικό ήλιο στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Πριν μερικές ώρες, ο γόης του σινεμά και της τηλεόρασης ενημέρωσε τους fans του στο Instagram για το ατύχημα που είχε και για το χειρουργείο που έκανε.

Ο ίδιος ο Γεωργούλης δεν έκανε γνωστό πώς συνέβη το ατύχημα το οποίο τον έστειλε στο χειρουργείο ωστόσο αποκάλυψε ότι βρισκόταν στον Όλυμπο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί στην Λάρισα.

Στην φωτογραφία που συνόδευε το κείμενο του Γεωργούλη, βλέπουμε τον ηθοποιό με πατερίτσες και πόδι στον γύψο ενώ ο 45χρονος έγραψε χαρακτηριστικά ευχαριστώντας τους γιατρούς:

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!».

Φυσικά, ένα από τα πρώτα σχόλια που δέχτηκε ο Γεωργούλης ήταν από τη Νία Βαρντάλος με την οποία συνεργάστηκαν το 2009 στην ταινία Έρωτας Αλά Ελληνικά. Στο παρελθόν, ο Γεωργούλης είχε αποκαλύψει άλλωστε πως έχει δει ερωτικά την Βαρντάλος τονίζοντας:



«Ναι! Την έχω δει ερωτικά. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας, αλλά την είδα ερωτικά. Τις περισσότερες φορές δηλώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πως δεν υπάρχει έλξη στη δουλειά, για να μην αισθάνεται ανασφάλεια ο/η σύντροφος μας».

Δες την φωτογραφία του Γεωργούλη μετά το χειρουργείο και το σχόλιο της Βαρντάλος στην παρακάτω gallery: