Η αγαπημένη μας ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και ιδού το φύλο του μωρού

Πατούλια Κατερίνα
Η αγαπημένη μας ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και ιδού το φύλο του μωρού

Έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της Hayden. Κι αυτή τη φορά, μέσα από μια απίθανη φωτογραφία στο Instagram, η ηθοποιός μας ενημέρωσε για την γέννηση του δεύτερου παιδιού της αλλά και για το φύλο του, το οποίο όπως αποκάλυψε έμαθε και η ίδια εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

O λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό του Grey’s Anatomy Camilla Luddington που στα 36 της χρόνια έγινε μαμά για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα και γάμου της με τον Matthew Alan, επίσης ηθοποιό της σειράς 13reasons why.

H Camilla ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram τον Μάρτιο και μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με μια φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της στο οποίο έδωσε το όνομα Lucas γράφοντας:

Μετά από μια περίοδο που μου φάνηκε το πιο μεγάλο τρίτο τρίμηνο, επιτέλους συνέβη. Ο Matt κι εγώ με χαρά σας ανακοινώνουμε τη γέννηση του γλυκού αγοριού μας Lukas, που είναι γνωστό και ως λιονταράκι.

Όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική Jo του Grey's, ήταν πεπεισμένη πως περιμένει ξανά κοριτσάκι, μιας και είχε τρομερή πρωινή αδιαθεσία αλλά όταν έμαθε πως είναι έγκυος σε αγοράκι, έμεινε έκπληκτη.

Η Camilla ήταν απομονωμένη οικογενειακώς από τον Μάρτιο για να προστατεύσει την ίδια και το αγέννητο παιδί της από τον κορονοϊό και αποκάλυψε:

«Όχι μόνο τρόμαξα με το να κολλήσω και το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για την εγκυμοσύνη μου αλλά ανησυχούσα πως ο σύζυγός μου δεν θα είναι εκεί την ώρα της γέννας. Σε αυτή την εγκυμοσύνη όλα ήταν διαφορετικά, ο Matt δεν μπορούσε να είναι εκεί ούτε στους υπερήχους. Έμαθα πως πρέπει να φοράω μάσκα ακόμα και την ώρα του τοκετού κάτι που δεν μπορούσα να αποδεχτώ. Έκανα 15 ώρες να γεννήσω και τελικά ξέχασα και τη μάσκα και ευχαριστώ το προσωπικό που μου επέτρεψε να βγάλω έστω για λίγο τη μάσκα για να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες με το μωρό μας».