Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το συγκινητικό post μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το συγκινητικό post μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου όταν στις 5 το πρωί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι ου στον Βόλο, βυθίζοντας την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο στο πένθος. Η κόρη του Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα δεν έχει ξεχάσει στιγμή τον μπαμπά της και κάθε τόσο τη βλέπουμε μέσα από το account της στο Facebook να ανεβάζει τραγούδια προς τιμήν του, φωτογραφίες και βίντεο που δεν είχαμε δει ξανά στο παρελθόν, και πάντα να τα συνοδεύει με κάποιον αγαπημένο της στίχο.

Έναν μήνα προτού ο αείμνηστος τραγουδοποιός συμπληρώσει έναν χρόνο από την ημέρα που μας άφησε, η κόρη του ανέβασε μια φωτογραφία τους στο facebook που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Μαρία Κλάρα και είναι ίσως μία από τις πιο γλυκές και τρυφερές φωτογραφίες που έχουμε δει τελευταία.

Σε περίπου μία εβδομάδα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του και φανταζόμαστε πόσο βαρύ θα είναι το κλίμα στην οικογένειά του. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν αγαπητός από όλον τον κόσμο και μας χάρισε τα καλύτερα τραγούδια, τα οποία φυσικά έχει αφήσει παρακαταθήκη πίσω του.

Σίγουρα η συγκίνηση θα είναι μεγάλη στο ετήσιο μνημόσυνό του και καταλαβαίνουμε απολύτως τη σύζυγο και την κόρη του. Στο δικό μας μυαλό και την καρδιά θα μείνει ως ένας απίστευτος καλλιτέχνης και τραγουδοποιός και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς.