Διαζύγιο Brangelina: Έξαλλη η Jolie, η νέα της ανακοίνωση

11 SHARES

Η απαίτηση της ηθοποιού

Το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt είναι και πάλι στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες, αφού η Angelina Jolie ζήτησε την απομάκρυνση του δικαστή από την υπόθεσή τους. Στις 16 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 4 χρόνια από τον χωρισμό τους και ακόμη καμιά φορά μας φαίνεται σαν ψέμα πως πλέον δεν υπάρχουν οι Brangelina.

Ο λόγος για την απομάκρυνση είναι ότι ο δικαστής φέρεται να έχει επιχειρηματική σχέση με έναν από τους δικηγόρους του Brad και απέτυχε να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες εγκαίρως. Ο Brad Pitt από την άλλη απάντησε στο αίτημα της πρώην του Angelina Jolie και είπε ότι «δεν έχει ποτέ αντιταχθεί στη συνεχιζόμενη συμμετοχή του [δικαστή τους] σε αυτήν τη διαδικασία μέχρι τώρα».

«Το μόνο που ζητάει ο πελάτης μου είναι μια δίκαιη δίκη βασισμένη σε γεγονότα, χωρίς ιδιαίτερη εύνοια και από τις δύο πλευρές», δήλωσε η δικηγόρος της Angelina, Samantha Bley DeJean, σε δήλωσή της στο Us Weekly. «Ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι δικαστικοί μπορούν να εμπιστεύονται τη διαδικασία για όλους τους εμπλεκόμενους είναι, να διασφαλίσουν ότι υπάρχει διαφάνεια και αμεροληψία».

Και κάπως έτσι η Jolie έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Έχει άραγε τόσα προβλήματα με τον Brad ή μήπως το κάνει επίτηδες όλο αυτό; Τι προσπαθεί να πετύχει;

11 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ