Είδαμε την κόρη του Tom Cruise και της Nicole Kidman σε σπάνια selfie

Πατούλια Κατερίνα
Είδαμε την κόρη του Tom Cruise και της Nicole Kidman σε σπάνια selfie

Σπάνια selfie από την υιοθετημένη κόρη του ζευγαριού

Σίγουρα θυμάσαι πως στην διάρκεια του γάμου τους, η Nicole Kidman και ο Tom Cruise δεν απέκτησαν μεν βιολογικά παιδιά αλλά υιοθέτησαν μία κόρη κι έναν γιο.

Η κόρη τους, γνωστή και ως Bella Kidman Cruise, το λες και όνομα βαρύ, είναι σήμερα 27 ετών και πριν τέσσερα χρόνια κατάφερε να συγκεντρώσει σειρά αρνητικών σχολίων, μιας και παντρεύτηκε και δεν κάλεσε κανέναν από τους γονείς της.
Το νεαρό κορίτσι, έχει προφίλ στο Instagram αλλά σπάνια δημοσιεύει δικές της φωτογραφίες, κάτι που άλλαξε μόλις χθες, που είδαμε τα σκούρα κοντά μαλλιά της Bella/

Η Βella υιοθετήθηκε το 1992 και τρία χρόνια στην οικογένεια μπήκε και ο αδερφός της Connor.



Οι ηθοποιοί γονείς τους χώρισαν το 2001, όταν η Bella ήταν μόλις 8 ετών και η ίδια αλλά και ο αδερφός της ανήκουν στην εκκλησία της σαϊντολογίας και για τον λόγο αυτό, η σχέση με την μητέρα τους ήταν έκτοτε κακή.

Η Kidman ήταν άλλωστε στο Λονδίνο, το 2015 όταν η κόρη της παντρεύτηκε τον προγραμματιστή υπολογιστών Max Parker και δεν προσκλήθηκε καν στην τελετή.

Η συγγραφέας Leah Remini υποστήριξε στο βιβλίο της “Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology πως το 2006 και μετά τον γάμο του Cruise με την Katie Holmes, η ίδια μοιράστηκε ένα ταξί με τα παιδιά του Cruise.

Ρωτώντας αν βλέπουν την μητέρα τους, η Bella υποστήριξε πως δεν το κάνει μια και η μαμά της είναι πολέμια της εκκλησίας.

Η Kidman Πάντως σε συνέντευξη στο περιοδικό Who υποστήριξε το 2018, πως τα παιδιά της είναι ενήλικες και μπορούν να κάνουν τις επιλογές τους και επέλεξαν να είναι σαϊντολόγοι αλλά τόνισε πως δουλειά της είναι να τα αγαπάει.