Γέννησε η Kate Perry: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και η σημασία της

Πατούλια Κατερίνα
Γέννησε η Kate Perry: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και η σημασία της

Μάθαμε και το όνομα της μικρής

Χαράς ευαγγέλια. Μετά από ένα τρίτο τρίμηνο κύησης που έμοιαζε ατελείωτο, η Katy Perry έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον γόη του Ηollywood, Orlando Bloom.

H τραγουδίστρια υποδέχτηκε την κορούλα της αργά το βράδυ και αποκάλυψε και το όνομα της μικρής που θα είναι Daisy Dove Bloom. Η Katy και ο Orlando επέλεξαν να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα στην σελίδα της UNICEF της οποίας είναι πρεσβευτές Καλής Θέλησης.

«Πλέουμε σε πελάγη αγάπης και θαύματος μετά τον ασφαλή ερχομό της κόρης μας, ξέρουμε όμως πως εμείς είμαστε τυχεροί και δεν έχουν όλη μια τέτοια ειρηνική διαδικασία τοκετού. Κοινωνίες ανά τον κόσμο δεν έχουν προσωπικό υγείας και κάθε 11 δεύτερα ένα νεογέννητο ή μια έγκυος γυναίκα πεθαίνει, σε καταστάσεις που κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποφευχθεί. Μετά τον κορονοϊό, ακόμα πιο πολλά νεογέννητα πεθαίνουν ή είναι σε μεγαλύτερη έλλειψη πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα για να μην κολλήσουν κάποια ασθένεια. Ως γονείς ενός νεογέννητου, κάτι τέτοιο μας ραγίζει την καρδιά και νιώθουμε πιο κοντά στους νέους γονείς από ποτέ».

Για να γιορτάσουν τον ερχομό της κόρης τους, οι περήφανοι γονείς μοιράστηκαν το link για δωρεές στην οργάνωση που δεκαετίες τώρα βοηθάει τα παιδιά του τρίτου κόσμου.