Ποια Aniston; Η νέα σύντροφος του Brad Pitt είναι μια καλλονή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια Aniston; Η νέα σύντροφος του Brad Pitt είναι μια καλλονή

Εθεάθησαν μαζί

O Brad Pitt έχει τέσσερα χρόνια που έχει χωρίσει με την Angelina Jolie, κι ενώ στις αρχές όλοι πιστεύαμε ακράδαντα πως η επανασύνδεση με τη Jennifer Aniston είναι προ των πυλών, όχι μόνο δεν επανασυνδέθηκαν, αλλά οι επαφές τους έχουν πια μειωθεί κατά πολύ. Δεν είναι γνωστό αν έχουν συναντηθεί ξανά κάπου όλο αυτό το διάστημα, όμως το highlight του 2020 ήταν και θα παραμείνει η backstage συνάντησή τους στα Sag Awards.

Κι ενώ η αλήθεια είναι πως πολύ θα θέλαμε να τους δούμε μαζί εκείνοι κάνουν ότι μπορούν για να μην συμβεί ποτέ η επανασύνδεση αυτή. Ο Brad Pitt μάλιστα φαίνεται πως έχει προχωρήσει τη ζωή του, αφού φήμες τον θέλουν να βγαίνει με μια Γερμανίδα καλλονή, η οποία μάλιστα είναι και μοντέλο.

Τα νέα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αναφέρουν πως ο Brad Pitt και η Γερμανίδα καλλονή βρίσκονται αυτή τη στιγμή μαζί κάπου στη Νότια Γαλλία και μάλιστα υπάρχουν και αποδείξεις. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί να φτάνουν στο αεροδρόμιο της Γαλλίας, Le Bourget, προκειμένου να ταξιδέψουν μαζί στη Νότια Γαλλία.

Το ΤΜΖ μάλιστα έχει και φωτογραφία των δυο τους στο αεροδρόμιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς με τίποτα να δεις το πρόσωπο της κοπέλας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το μοντέλο, Nicole Poturalski, και πως είναι κάποιο διάστημα μαζί. Η μελαχρινή νεαρή κοπέλα πάντως που τη βρήκαμε στο Instagram, είναι μια καλλονή πραγματικά. Κούκλα και κορμάρα.

Μόλις τη δεις κι εσύ στις φωτογραφίες της gallery παρακάτω, θα σου θυμίσει σίγουρα δύο ανθρώπους. Την Irina Shayk σε συνδυασμό με την Angelina Jolie στα νιάτα της. Ναι, είναι τόσο κούκλα.