Bella Hadid: Μιλά για το πρόβλημα υγείας της και συγκλονίζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Bella Hadid: Μιλά για το πρόβλημα υγείας της και συγκλονίζει

Τα συμπτώματα που νιώθει κάθε μέρα

Μπορεί τους τελευταίους 8 μήνες –από τότε που μπήκε το 2020 δηλαδή, όλοι στην υφήλιο να μιλούν για τον κορονοϊό και τα κρούσματα που καταγράφονται κάθε τόσο. Υπάρχει όμως κόσμος που παράλληλα με τον προστασία από τον covid-19 και το άγχος να μην κολλήσει, έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα υγείας για τα οποία δεν μιλά συχνά, και τα οποία τείνουν να εξαφανιστούν τους τελευταίους μήνες.

Όπως για παράδειγμα η Bella Hadid που μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και περιέγραψε με ένα story πόσα συμπτώματα νιώθει και βιώνει μέσα στην ημέρα. Η 23χρονη καλλονή αποκάλυψε –αν δεν το γνώριζες ήδη- πως πάσχει από τη νόσο του Lyme. Η Bella εξήγησε στους φανς της στην ιστορία της στο Instagram τι βιώνει συνήθως λόγω της «αόρατης» ασθένειας. Η Hadid δημοσίευσε εκ νέου διαγράμματα και γραφήματα σχετικά με τη νόσο του Lyme που μοιράστηκε η Παλαιστίνια σεφ Joudie Kalla σε έναν λογαριασμό στο Plate Instagram.

Η 23χρονη σε μία διαφάνεια, έβαλε βέλη για να επισημάνει σχεδόν 30 κοινά συμπτώματα που αντιμετωπίζει, όπως πονοκεφάλους, ομίχλη εγκεφάλου, αϋπνία και ευαισθησία στο φως και τον θόρυβο. Επισήμανε επίσης άγχος, σύγχυση, ναυτία, διαταραγμένη διατροφή, πόνο στις αρθρώσεις καθώς και αύξηση και απώλεια βάρους.

«Κάθε μέρα αισθάνομαι τουλάχιστον 10 από αυτά τα συμπτώματα από τότε που ήμουν μάλλον 14 ετών. Στα 18 μου έγιναν πιο επιθετικά», έγραψε η Bella Hadid. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.