Έτσι κατάφερε ο Brad Pitt να μας ξεγελάσει για την σχέση με τη Nicole Poturalski

Πατούλια Κατερίνα
Έτσι κατάφερε ο Brad Pitt να μας ξεγελάσει για την σχέση με τη Nicole Poturalski

Μα τι έξυπνος που είναι ο Brad Pitt. Ο γόης του Hollywood όπως σίγουρα έχεις μάθει, έχει δεσμό μια μια καλλονή από την Γερμανία που ακούει στο όνομα Nicole Poturalski.

Κι επειδή σίγουρα φαντάζεσαι πως μιλάμε για σχέση που μόλις έσκασε, μετά τις φωτογραφίες του βραβευμένου με Όσκαρ πια Pitt από το αεροδρόμιο του Παρισιού, να σε ενημερώσουμε πως ο δεσμός μετράει γύρω στους εννιά μήνες.

Ο Pitt, λοιπόν κατάφερε να μας ξεγελάσει όμορφα και ωραία από τον Νοέμβριο ακόμα, όταν ήταν με την Nicole στην συναυλία του Kanye West στο Hollywood Bowl.

Και μπορεί στα τότε βιντεάκια να θεωρούσαμε πως ο Pitt ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Alia Shawkat, η οποία δήλωνε απλά καλή φίλη του Brad, ο ηθοποιός όμως είναι πια φανερό πως χρησιμοποίησε την Alia για να μας αποπροσανατολίσει.
Βλέπεις η Alia καθόταν μεν ανάμεσα στον Pitt και το κορίτσι του αλλά τα βλέμματα ανάμεσα στους δύο ερωτευμένους αν κοιτάξεις τώρα πια τις φωτογραφίες είναι φανερά.

Πηγή από το περιβάλλον του Pitt πάντως ανέφερε ια την σχέση με την Nicole, η οποία μοιάζει λιγάκι στην Αngelina Jolie:



«Βγαίνουν μαζί και διασκέδασαν πολύ στις διακοπές».
Όσο για την Poturalski, δεν κρυβόταν και τόσο στα social media και οι λεζάντες στις φωτογραφίες της έγραφαν: «Το άλλο μου μισό, μου λείπουν οι βόλτες μας με σένα αγάπη μου».

Πάντως, αν έχει κάποια σημασία αυτό, ο Pitt φέρεται να έχει επισκεφτεί πρόσφατα το Château Miraval, την έκταση στην Γαλλία αξίας 67 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία αγόρασε με την Jolie το 2011 και η οποία αποτελεί το μήλον της έριδος για το διαζύγιο του ζευγαριού, μιας και το κρασί που πωλούν από κοινού είναι χρυσωρυχείο.