Η κολλητή της Meghan Markle αποκάλυψε πώς είναι η σχέση τους σήμερα

Πατούλια Κατερίνα
Η κολλητή της Meghan Markle αποκάλυψε πώς είναι η σχέση τους σήμερα

Και πάλι φίλες ή μήπως όχι;

Μετά από ένα καλοκαίρι που η σχέση της Meghan Markle με την πάλαι ποτέ κολλητή της Jessica Mulroney να είναι πιο μετέωρη από ποτέ, η Mulroney θέλησε να μας πείσει πως όλα είναι καλά ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Για άγνωστο λόγο, η Jessica, έκανε ένα σταθερό ποστ με την Meghan ντυμένη νύφη σε κοντινό πλάνο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«I see this and pure joy», δηλαδή βλέπω αυτό και γεμίζω χαρά!

Η στυλίστρια από τον Καναδά, σου θυμίζουμε πως είναι η γυναίκα που βοήθησε τη Meghan στο Megxit, όταν όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με το γιατί η Markle τα μάζεψε και εγκαταστάθηκε στον Καναδά μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο της Archie.

Η αιτία του τσακωμού ανάμεσα στις δύο γυναίκες, φέρεται να είναι ο καβγάς που είχε η στιλίστρια με μαύρη fashion influencer, με την οποία αντάλλαξε βαριές κουβέντες και φαίνεται πως της επιτέθηκε εξαιτίας του χρώματός της, την στιγμή μάλιστα που το κίνημα black lives matter, ήταν στο απόγειό του στις ΗΠΑ.

Σου θυμίζουμε πως τα δίδυμα αγόρια της Mulroney ήταν παραγαμπράκια στον βασιλικό γάμο της 19ης Μαΐου του 2018 ενώ η 8χρονη κόρη της, ήταν παρανυφάκι δίπλα στην Markle.

Πηγή της Page Six είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, σχετικά με την φιλία των δύο γυναικών τον Ιούνιο:

«Κανείς δεν ξέρει ποιο ήταν το κρίσιμο σημείο αλλά η φιλία τους δεν είναι αυτό που ήταν και ειλικρινά πώς μπορεί κανείς να είναι φίλος με κάποιον που προσπαθεί να κάνει καριέρα μέσα από εσένα»