Κανένας χωρισμός για την ηθοποιό! Έπιτέλους έκανε δημόσια εμφάνιση με τον άντρα της

Πατούλια Κατερίνα
Κανένας χωρισμός για την ηθοποιό! Έπιτέλους έκανε δημόσια εμφάνιση με τον άντρα της

Οι φήμες την ήθελαν χωρισμένη ήδη

Οι μήνες χωρίς κοινή εμφάνιση ήταν πολλοί και οι φήμες περί διαζυγίου ακόμα περισσότερες. Ο λόγος για την ηθοποιό Jennifer Lawrence και τον σύζυγό της Cooke Maroney, που οι φήμες τους ήθελαν χωρισμένους.

Η αλήθεια είναι πως η 30χρονη ηθοποιός δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει τον Ιούνιο του 2018 και παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2019, το λες και γρήγορο γάμο.

Ευτυχώς λοιπόν, το ζευγάρι φρόντισε να κάνει μια κοινή δημόσιας εμφάνιση- επιτέλους- και να απολαύσει δείπνο στη Νέα Υόρκη. Ο 36χρονος και η 30χρονη έκαναν και δεύτερη εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης χεράκι χεράκι με τις μασκούλες τους στο πρόσωπο και έδειχναν πολύ αγαπημένοι.Μιλώντας για τον αγαπημένο της, η Jen είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μόλις γνώρισα τον Cooke ήξερα αμέσως πως θέλω να τον παντρευτώ. Είναι ο καλύτερός μου φίλος οπότε θέλω να ενωθώ και επίσημα μαζί του. Όταν βρίσκεις τον πιο αγαπημένο σου άνθρωπο σε ολόκληρο τον πλανήτη τότε ξέρεις πως δεν μπορείς να τον αφήσεις να φύγει».

DPG Network