Harry & Meghan Markle: Έξαλλη μαζί τους η Ευγενία και δεν φαντάζεσαι γιατί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry & Meghan Markle: Έξαλλη μαζί τους η Ευγενία και δεν φαντάζεσαι γιατί

Και δεν την αδικούμε

Είχαμε λίγο καιρό να ακούσουμε κάτι κακό ή κάποια νέα επίθεση προς τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Δεν ξέρουμε βέβαια αν σταμάτησαν οι επικριτές να σχολιάζουν ή αν απλά αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάτι για να σχολιάσουν. Και πάνω που θα λέγαμε πως ηρέμησαν για λίγο, να σου νέα επίθεση προς τους Sussexes, και αυτή τη φορά από μέλος της ίδιας τους της οικογένειας. Η πριγκίπισσα Ευγενία δηλώνει έξαλλη με το ξάδερφό της και τη νύφη της και ο λόγος θα σε εκπλήξει.

Τι και αν έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jack Brooksbank στο εκκλησάκι το Αγίου Γεωργίου στο Windsor, τώρα θυμήθηκε το πόσο έχει νευριάσει με τον Harry και τη Meghan Markle γι’ αυτό που έκαναν στο γάμο της. Τι εννοείς δεν θυμάσαι;

Ο γάμος της Ευγενίας ήταν η τελευταία κοινή επίσημη εμφάνιση που έκαναν οι Sussexes προτού αναχωρήσουν για το πρώτο royal ταξίδι τους. Προτού φύγουν όμως, στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack, ανακοίνωσαν στην βασιλική οικογένεια πως η Meghan είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry. Μπορεί εμείς να το μάθαμε την πρώτη μέρα του ταξιδιού τους, όταν όμως μαθεύτηκε, το πρώτο πράγμα που κυκλοφόρησε, ήταν το πότε έγινε η ανακοίνωση στην οικογένεια.

Και αυτή ήταν η δεύτερη φορά που «κατέστρεφαν» τον γάμο της Ευγενίας, ο οποίος αρχικά ήταν προγραμματισμένος να γίνει τον Μάιο που παντρεύτηκε εν τέλει ο Harry. Μήπως η Ευγενία δεν έχει και τόσο άδικο τελικά;

«Δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά με την Ευγενία, η οποία, σύμφωνα με πηγή, είπε σε φίλους ότι ένιωθε ότι το ζευγάρι έπρεπε να περιμένει λίγο για να μοιραστεί τις ειδήσεις», έγραψαν οι βασιλικοί δημοσιογράφοι Omid Scobie και Carolyn Durand στο νέο τους βιβλίο «Finding Freedom».

«Η Ευγενία ήταν πάντα κάτι περισσότερο από ξαδέρφη του Harry», έγραψαν. «Ήταν επίσης οι πιο κοντινοί φίλοι. Από όλα τα εγγόνια της βασίλισσας, ο Harry και η Ευγενία έχουν μια από τις πιο φυσικές συνδέσεις. Όπως ο Harry, έτσι και η Ευγενία είναι πιστή, ειλικρινής και πολύ διασκεδαστική. Οι δύο τους είχαν πολλές νύχτες μαζί στο Λονδίνο. Γι’ αυτό και νευρίασε και στεναχωρήθηκε μαζί τους», αναφέρεται στη βιογραφία.