Νεκρός στα 43 του χρόνια ο Black Panther της Marvel μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πατούλια Κατερίνα
Νεκρός στα 43 του χρόνια ο Black Panther της Marvel μετά από μάχη με τον καρκίνο

Θρήνος για τον 43χρονο Boseman

Ο Chadwick Boseman, ο θρυλικό Black Panther της Marvel έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή μετά από τετραετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 43 ετών.

«Με απερίγραπτη λύπη σας επιβεβαιώνουμε την απώλεια του Chadwick Boseman», τόνιζε η ανακοίνωση στο feed του ηθοποιού στο Twitter και στο Instagram και συνέχιζε:

«Ήταν τιμή του που στην ζωή του ενσάρκωσε τον Μαύρο Πάνθηρα και τον Βασιλιά T’Challa».

Ο 43χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο βαθμού 3 το 2016 στο απόγειο της καριέρας του και τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο καρκίνος θέριεψε αλλά ο Boseman σαν αληθινός μαχητής φρόντισε να δουλεύει σε ταινίες που όλοι αγαπήσαμε και παράλληλα να κάνει τις χημειοθεραπείες του.

Ο νεαρός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του ανάμεσα στα αγαπημένα άτομα της οικογένειάς του.



Στα μέσα Απρίλη ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο Instagram και είχε προκαλέσει ανησυχία με την αδυνατισμένη του όψη αλλά είχε φροντίσει να μην μιλήσει για το πρόβλημά του και να ανακοινώσει δωρεά ύψους 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων, με το όνομα Operation 42, τα οποία θα δίνονταν για τον εξοπλισμό νοσοκομείων που φροντίζουν Αφροαμερικάνους οι οποίοι έχουν χτυπηθεί σκληρά από τον κορονοϊό.

Ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige δήλωσε συντετριμμένος από την απώλεια του Boseman αναφέροντας:

«Ήταν ο T’ Challa μας, ο αγαπητός μας φίλος, κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο, είχε το χάρισμα της χαράς και κάθε φορά που τον βλέπαμε στην οθόνη, ήταν απίστευτος. Ενσάρκωσε πολλούς σπουδαίους ρόλους και κανείς δεν ήταν καλύτερος από εκείνος στο να φέρνει στη ζωή σπουδαίους ανθρώπους. Ήταν έξυπνος και δυνατό και τώρα βρίσκει τη θέση του δίπλα στα υπόλοιπα σύμβολα όλων των εποχών. Η οικογένεια της Marvel θρηνεί την απώλειά του και η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του».

Ο Boseman ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειάς του και είχε δύο μεγαλύτερους αδερφούς.