Η σύντροφος του Γιώργου Λασκαρίδη από το MasterChef ποζάρει topless και ζαλίζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σύντροφος του Γιώργου Λασκαρίδη από το MasterChef ποζάρει topless και ζαλίζει

Δες το βίντεο που ανέβασε

Τον Γιώργο Λασκαρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες. Ο Γιώργος για δύο πράγματα μιλούσε πάντα, για την αγάπη του για τη μαγειρική και για τη Lotus, την οποία είχε σε μια φωτογραφία στον πάγκο του κάθε φορά που μαγείρευε ή βρισκόταν σε δοκιμασία αποχώρησης. Την περίοδο της καραντίνας η Lotus είχε αποκλειστεί στην Αφρική έπειτα από ένα ταξίδι που είχε κάνει και επέστρεψε περίπου δύο μήνες μετά.

Ο Γιώργος μάλιστα έκανε και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Lotus, με εκείνη περιχαρή και τρισευτυχισμένη να κάνει την αποκάλυψη μέσα από το Instagram account της. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάτι για τον γάμο τους, όμως σίγουρα πολύ σύντομα θα μάθουμε σε τι φάση βρίσκονται. Μην ξεχνάς άλλωστε ο covid είναι ακόμη ανάμεσά μας.

Μέχρι τότε η Lotus είπε να μας υπενθυμίσει λίγο το πόσο sexy είναι και πόσο τέλειο κορμί έχει και έκανε ένα post στο Instagram account της που ανέβασε ακόμη πιο ψηλά το θερμομετρο. Η σύντροφος του Γιώργου πόζαρε topless σε ένα βίντεο που πιθανολογούμε τράβηξε ο αγαπημένος της και μας έδειξε, πρώτον πόσο έχει μαυρίσει, και δεύτερον πόσο θεϊκό κορμί έχει.

Το είχαμε σχεδόν ξεχάσει είναι η αλήθεια, γιατί είχαμε και καιρό να τη δούμε. Αυτό το βίντεο ωστόσο δεν πρέπει να το χάσεις, γιατί είναι απλά φανταστικό.