Big Brother: Λύγισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Aποθέωση στο Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Big Brother: Λύγισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Aποθέωση στο Twitter

Το comeback του Ανδρέα Μικρούτσικου

Και ξάφνου εκεί που πιστεύαμε πως είχαμε αλλάξει δεκαετία και βρισκόμαστε στο 2020, μία εμφάνιση στη σημερινή πρεμιέρα του Big Brother, μας γύρισε πίσω στο 2000. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το μεγάλο comeback και το Twitter δεν μπόρεσε παρά να τον αποθεώσει. Τα σχόλια έπεσαν βροχή στο Twitter και δεν μπορούμε να μην σου τα μεταφέρουμε. Σε γενικές γραμμές το reality προς το παρόν δεν έχει ενθουσιάσει τους θεατές, όμως ο παρουσιαστής που έκανε guest εμφάνιση μάγεψε το κοινό.

Το χειροκρότημα ήταν μεγάλο και φυσικά η συγκίνηση ήταν αναμενόμενη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε αρκετή ώρα και για λίγο μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο πριν από 20 χρόνια όταν η εμβληματική του παρουσία, παρουσίαζε το πρώτο Big Brother με τον Πρόδρομο και τον Τσάκα που τότε αναδείχθηκε νικητής.

Στη συνέχεια η παραγωγή έδειξε ένα βίντεο στον Αντρέα Μικρούτσικο, με τον αδερφό του ο οποίος έφυγε πριν από κάποιους μήνες από τη ζωή και τα δάκρυά του δεν μπόρεσαν να μη τρέξουν. Ο παρουσιαστής λύγισε και το Twitter συγκινήθηκε μαζί του. Σε όλα τα σχόλια που αναρτήθηκαν γνώρισε την αποθέωση, με τους fans να τον ζητούν πίσω απεγνωσμένα.

Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που τον συνέκριναν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ως εμβληματικό ηγέτη και προσωπικότητα.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες όλα όσα έγραψαν.