Δανάη Παππά: Οι φωτογραφίες στο πιο ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα

Δανάη Παππά: Οι φωτογραφίες στο πιο ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα

Το υπέροχο θέαμα θα σε κάνει να νοσταλγήσεις.

Μπορεί επίσημα να διανύουμε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, άρα και του καλοκαιριού, όμως οι αγαπημένοι διάσημοι συνεχίζουν να δίνουν το παρών στο Instagram και να μας κάνουν τα απαραίτητα updates σχετικά με τις διακοπές τους. Οι εξορμήσεις αυτήν την περίοδο που οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει ίσως είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για χαλάρωση. Ο καιρός συνεχίζει να είναι καλός, αλλά μπορείς να τον απολαύσεις με ησυχία και χωρίς συνωστισμό -τώρα περισσότερο από ποτέ-.

Αυτό είναι κάτι που φυσικά και γνωρίζουν οι celebrities, γι’ αυτό και οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στα προφίλ τους αυτές τις μέρες αυξάνονται και πληθύνονται. Και η Δανάη Παππά δε διαφέρει καθόλου από τη συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.




Η όμορφη ηθοποιός, που έχουμε απολαύσει μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση, μετράει πλέον 184 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που γεμίζουν με likes και σχόλια κάθε ανάρτηση που κάνει.

Αυτήν τη φορά, η Δανάη πόζαρε στον φακό με φόντο το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα και φορώντας ένα υπέροχο maxi outfit που μας δίνει άλλον έναν λόγο να μη θέλουμε να φύγει το καλοκαίρι. Πάντως, το αγαπημένο κορίτσι φαίνεται να απόλαυσε την περίσταση, αφού έδειχνε πολύ χαλαρωμένη. Υ.Γ. Και ποια δε θα ήταν στη θέση της;

Δες τις φωτογραφίες στη συνέχεια.