Η κίνηση του Brad Pitt που έδειξε πως η σχέση του με τη Nicole είναι σοβαρή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση του Brad Pitt που έδειξε πως η σχέση του με τη Nicole είναι σοβαρή

Μπορεί και όχι όμως

Εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα η είδηση για τη σχέση του Brad Pitt και της Nicole Poturalski κάνουν το γύρο του διαδικτύου, και ο κόσμος δεν έχει σταματήσει λεπτό να ασχολείται μαζί τους. Έγινε γνωστό μάλιστα, πως το ειδύλλιό τους δεν είναι καινούργιο, αλλά κρατάει μήνες τώρα που εμείς προσπαθούμε να επανασυνδέσουμε τον ηθοποιό με τη Jennifer Aniston. Αντιλαμβανόμαστε επίσης πως η επαφή του και όλες οι φωτογραφίες με την Alia Shawkat δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «στάχτη στα μάτια» για να μας αποπροσανατολίσει και να μας κάνει να εστιάσουμε στην Aniston και την σχέση που έχουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, η σχέση του με την 27χρονη καλά κρατεί και δείχνουν να περνούν και πολύ καλά. Μία κίνηση του ηθοποιού ήταν αρκετή για να μας δείξει εμμέσως πλην σαφώς πως η σχέση του με τη Nicole είναι σοβαρή, αλλά και για να κάνει έξαλλη την Angelina Jolie.

Τις τελευταίες ημέρες ο Brad και η 27χρονη βρίσκονται στη Νότια Γαλλία και μάλιστα οι δυο τους επισκέφθηκαν και το Chateau Miraval. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το κτήμα και ο αμπελώνας αγοράστηκαν από τον Brad και την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie το 2011 και είναι στην πραγματικότητα το μέρος που παντρεύτηκαν σχεδόν ακριβώς πριν από έξι χρόνια.

Ο Brad και η Angie ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Chateau Miraval στις 23 Αυγούστου 2014 με μόνο τα έξι παιδιά τους και μερικά άλλα άτομα που παρευρέθηκαν. Μια πηγή είπε στο Ε!News ότι ο Brad βρίσκεται στο κτήμα «καθώς συμμετέχει σε μια εκστρατεία για το κρασί του» και η Nicole σκοπεύει να μείνει μαζί του όλο το Σαββατοκύριακο.

Angie, όλα καλά;